1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - Podobně jako v předchozím utkání byl také v Bohunicích jedním z nejnebezpečnějších hráčů při ofenzivních akcích Blanska. Útočník Jan Trtílek jednu branku sám dal a na druhou přihrál, přesto ho hodně mrzely dvě neproměněné šance, které mohly v případě úspěchu znamenat plný bodový zisk.
„Remíza z venku je sice cenná, ale pro nás je to ztráta. Měli jsme vyhrát. Já sám jsem měl tři tutovky, bohužel jsem dal je jednu. Ta jedna byla opravdu tisíciprocentní. Bohužel mi míč skočil a já už jsem ho nedokázal dostat pod kontrolu. Robin Buchta si to už rovnal na střelu a já na něho na poslední chvíli zavolal. Takovou situaci prostě musím proměnit,“ kál se blanenský forvard.

Blanenští již tradičně po vlažnějším úvodu prohrávali, skóre však dokázali do přestávky otočit a po delší době tak vyhráli první poločas. „U inkasované branky se nedomluvili dva naši obránci, což je škoda. Pak jsme se zvedli a delší době první poločas sehráli dobře. Vyšli nám dobře kombinace s Ondrou Ullmannem a podařilo se z nich vstřelit branky. O těch dalších už jsem mluvil,“ řekl Jan Trtílek.

Oba blanenští útočníci během utkání svedli několik soubojů s vysokým obráncem a kapitánem Bohunic Píškem. „Nechal jsem je víc na Ondrovi. Já jsem se snažil chodit za něho. Ty hlavičkové souboje byli opravdu buď a nebo, protože buď míč podskočil a dalo se za něho zaběhnout a nebo vyhrál téměř každou hlavu,“ doplnil Jan Trtílek.