1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
R o u s í n o v / B l a n s k o - Fotbalisté FK Blansko vstoupili do letní přípravy porážkou. Na hřišti TJ Kroužek podlehli šestému celku uplynulého ročníku krajského přeboru Framozu Rousínov 3:4.

přátelské utkání , 13. července 2014, Tatran Rousínov - FK Blansko

Tatran Rousínov

4:3

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: 5. a 52. Trtílek, 82. Jarůšek

Úvodní přípravné utkání přineslo ofenzivní podívanou okořeněnou sedmi brankami. Obě mužstva se snažila o kombinaci po zemi proloženou centry ze strany a nebezpečnými přihrávkami pod sebe. Stínem utkání z pohledu Blanska je zranění trojice Macháč, Šplíchal, Buchta. Prvně jmenovaný si v souboji o míč poranil vazy v kotníku, Šplíchal musel odstoupit s výronem v kotníku a Buchta při jednom ze soubojů inkasoval úder do hlavy a pro jistotu ze hry rovněž odstoupil.

Důležité okamžiky

5. min. – Tomáš Jarůšek aktivním presinkem donutil obránce k chybě, pronik do pokutového území, kde si na jeho zpětné přihrávce smlsl Jan Trtílek - 0:1.
7. min. – Tomáš Zouhar vybojoval uprostřed pole míč, předal ho Ladislavu Hanslovi, jehož prudká střela skončila v náručích brankáře.
11. min. – Rousínov zakončuje útok po pravé straně střelou do boční sítě.
13. min. – Tomáš Zouhar se prosmýkl do velkého vápna, síť však rozvlnil pouze z vnější strany.
14. min. – Jan Horáček vysunul na pravé straně Tomáše Jarůška, jehož centr zprvní ve vápně v nadějné pozice netrefil ideálně Ladislav Hansl.
16. min. – Jan Trtílek zakombinoval s Ladislavem Hanslem, následná střela Martina Pokorného z hranice vápna byla zblokována.
17. min. – Karel Macháč po střetu s protihráčem střídá, místo něho jde do hry Filip Němec.
24. min. – Filip Němec po chybě David Müllera podržel své mužstvu reflexivním zákrokem proti střele ve vápně, dorážka domácích končí v boční síti.
28. min. – Ladislav Hansl vybojoval míč, narazil si s Tomášem Jarůškem, jeho centr se proměnil v padající list, který se snesl těsně nad břevnem.
29. min. – Jan Trtílek pronikl do vápna, následně nebyl Ladislav Hansl do gólové pozice Tomáši Zouharovi, brankář Rousínova však jeho střelu pokryl.
36. min. – Trestný kop domácích končí na levé boční síti blanenské branky.
42. min. – Domácí po podařené střele z 23 metrů orazítkovali břevno.
52. min. – Jan Trtílek posunul míč ve vápně Ladislavu Hanslovi, jehož střelu vyrazil brankář pouze k nohám Jana Trtílka, který skóroval - 0:2.
64. min. – Tomáš Jarůšek prošel individuálně po pravé straně, jeho centr napálil ve vápně nad Ladislav Hansl.
69. min. – Jan Trtílek posunul před vápnem míč Davidu Müllerovi, který předvedl slalom domácí obranou zakončený střelou těsně vedle pravé tyče.
71. min. – David Müller vyhlavičkoval míč z prázdné branky.
75. min. – Střela z hranice vápna končí za zády Filipa Němce - 1:2.
76. min. – Rousínov po rychlé akci a přesné hlavičce srovnává stav - 2:2.
77. min. – Po uvolnění na rohu velkého čtverce Rousínov střelou ke vzdálenější tyči otáčí stav - 3:2.
83. min. – Načechraný centr Martina Pokorného si ve vápně zpracoval Tomáš Jarůšek, který svůj velmi dobrý výkon potvrdil vyrovnávací brankou - 3:3.
84. min. – Trojice Jan Trtílek, Ladislav Hansl, Tomáš Jarůšek vyšachovala domácí obranu, posledně jmenovaný však po pobídce od Ladislava Hansla vedené svému týmu nezajistil.
84. min. – Soupeř z protiútoku potvrdil, že nedáš-dostaneš stále funguje - 4:3.