1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Na 17. ročníku Memoriálu Dana Němce, který tradičně završuje podzimní sezónu na Blanensku, se výrazně podílel na triumfu FK Blansko. Útočník Ondřej Ullmann se s devíti brankami stal jeho nejlepším střelcem. O své dojmy z turnaje se podělil v našem rozhovoru.
Na Memoriálu Dana Němce jste vybojovali první místo. Jak hodnotíš jeho průběh?

Průběh turnaje hodnotím určitě pozitivně. Překvapila mě pěkná hala, organizace turnaje i zapálení od všech týmů vyhrát. Tohoto turnaje jsem se zúčastnil vůbec poprvé a hned jsme získali 1. místo, takže jsem maximálně spokojený.

S devíti brankami ses stal nejlepším střelcem turnaje. Dá se říct, že ti to v hale sedí?

Celý turnaj se mi dařilo střelecky a myslím, že i herně. Futsal nebo malou kopanou jsem však nikdy nevyhledával. Vždy jsem raději hrál na hřišti velký fotbal.

Měli jsme zvýšenou motivaci i tím, že podzim v divizi se týmu nevydařil?

Alespoň trochu jsme chtěli nepovedený podzim smáznout dobrými výkony a umístěním na turnaji, což se nám podařilo.

Projevil se již podle tebe nějak na týmu příchod trenéra Kuglera, který vás neustále motivoval verbálně i poctivými rozcvičkami před jednotlivými zápasy?

Byl to určitě jeden z důležitých faktorů, proč jsme Memoriál vyhráli. Trenér Kugler nás neustále motivoval k lepším a lepším výkonům a dodal nám sebevědomí. Neprohráli jsme ani jeden zápas a vezli se na vítězné vlně, což bylo velmi důležité po psychické stránce.

Máš na závěr nějaký vzkaz pro blanenské příznivce?

Děkujeme vám za podporu. Podzim nám nevyšel podle představ. Na jarní část se vás budeme snažit nalákat na lepší hru a více vítězných utkání.

Děkujeme za rozhovor.