1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
H u l í n / B l a n s k o - Necelých 16 dní chybí do ostrého startu amatérského mistrovství Evropy v Irsku. Výběr Jihomoravského kraje se po dvou tréninkových kempech představil v přípravném zápase. Na půdě třetiligového Hulína zvítězil 4:1. Trenérský štáb v čele s hlavním koučem Stanislavem Schwarzem ještě tento týden zveřejní nominaci 20 fotbalistů, kteří budou reprezentovat na EURO.
„Pro nás to byla prospěšná zkouška proti velice kvalitnímu soupeři. Podali jsme dobrý výkon, zároveň zápas ukázal i na některé nedostatky,“ uvedl Stanislav Schwarz po duelu v Hulíně. První tři góly vstřelili fotbalisté s klubovou příslušností Sparty Brno: Ondřej Makiš (na jaře hostuje v Rosicích), Lukáš Kubíček a Ondřej Přichystal. Čtvrtou trefu zaznamenal ve druhé půli bzenecký Tomáš Zůbek. Za stavu 1:3 zneškodnil brankář Marek Gruber penaltu.

Přípravný zápas

úterý 9. 6. 2015, 17:30, stadion SK Spartak Hulín
Spartak Hulín (MSFL) - Výběr Jihomoravského kraje 1:4 (1:3)
Branky: 39. Vyskočil - 8. Makiš, 19. Kubíček, 25. Přichystal, 63. Zůbek
Jihomoravský kraj: Petráš (Gruber, Juran) - Švarc (Zůbek), Šplíchal, Šíp, Novotný - Kubíček, Fiala (Žoček), Kleiber (Lang), Makiš - Kasala, Přichystal (Ullmann)
Trenér: Stanislav Schwarz