1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
L í š e ň - V zápase proti Rousínovu se v brance Blanska představil 29letý Daniel Vážan, který naposledy působil v Kohoutovicích.
Jak probíhal první kontakt s klubem?

Ve středu mě kontaktoval Zdeněk Veselý (trenér přípravky a bývalý lodivod Čebína), že máte v Blansku problém na postu brankáře. Ptal se mě, jestli to nechci zkusit. V zimě mi skončilo hostování v Kohoutovicích, takže jsme mu odpověděl proč ne. Navíc jsem nemusel do práce, takže nebyl problém.

Po vítězství 4:0 jsou pocity určitě jen pozitivní.

Zápas se nám celkem povedl. Pár drobných chyb tam bylo, hlavně několik balónů jsme si dávali jak se říká na špek. Jinak hráči bojovali, což bylo v tomto zápase znát.

Jak na tebe tým působil?

Kluci by trošku potřebovali zlepšit kázeň. Občas si hodně nadávají, něco zkazit přeci může každý. Je to škoda, protože pak se někdo na někoho naštve, tím pádem jde dolů výkon hráče i mužstva. Na tomto by se tedy určitě mělo zapracovat.

Znal jsi Blansko z dřívější doby?

Věděl jsem, že se v Blansku hrála třetí liga a teď, že se bojuje ve spodní části divize. Jinak, co se týká hráčů, že bych někoho z Blanska víc znal, tak to určitě ne.

Jaké tedy budou další kroky, co se týká tvého působení v Blansku?

Měl jsem přijet odchytat zápas s Rousínovem. Trenér si určitě nějaký obrázek udělal. Teď už je to jen na něm a na vedení.

Děkujeme za rozhovor.