1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - První utkání na novém umělém trávníku stadionu na Mlýnské sehráli fotbalisté A týmu FK Blansko. Proti účastníkovi České fotbalové ligy Chrudimi se svěřencům trenéra Zbořilo lépe dařilo v prvním poločase. Druhý ovládl soupeř, který se nakonec radoval z výhry 4:2.

přátelské utkání , 14. ledna 2017, FK Blansko - MFK Chrudim

FK Blansko

2:4

MFK Chrudim

Poločas: 2:2
Branky: 30. Trtílek (as. Kolařík), 41. Stehlík (as. Kolařík) - 22. Krčál, 42. Halbich, 49. a 83. Tlapák
Rozhodčí: Jiří Roučka - Karel Landa, Aleš Růžička
Diváků: 75

Sestavy


1. poločas: Juran - Koláček, Hanuš, Šplíchal, D. Pospíšil - Kratochvíl, Kolařík - Chloupek, Trtílek, Vogl - Stehlík
2. poločas: Juran (69. Veselý) - Gromský, Koláček, Šplíchal, Motyčka - Hanuš (56. Kratochvíl, 69. D. Pospíšil) - Kamený, D. Šmerda, Duda, Vogl (64. Kolařík) - Minx
Trenér: Zbyněk Zbořil


1. poločas: Mrázek - Řezníček, Drahoš, Radouš, Stránský - Luptovský, Langr, Kučera, L. Kopecký - Halbich, Krčál
2. poločas: Vostradovský - D. Kopecký, Jindrák, Holeček, Mastík - Havránek, Langr (75. Řezníček), Kučera, Tlapák - Žalud, Halbich
Trenér: Pavel Jirousek

Utkání se hrálo přes proměnlivé počasí na velmi dobře připravené hrací ploše. Jako první si příležitost ke vstřelení branky vypracovali domácí, když v 11. min. vybojoval míč Trtílek a uvolnil nabíhajícího Vogla, ten však zamířil pouze do boční sítě. Na druhé straně o dvě minuty později pálil pohotově Halbich a Juran musel míč vyrážet na roh.

Skóre se poprvé měnilo ve 22. minutě. Po zblokovaném pokusu uklidil míč do sítě JAKUB KRČÁL - 0:1. Poté byl dvakrát v permanenci Juran, jenž musel likvidovat střelu Kučery a nepříjemný trestný kop v podání L. Kopeckého.

Blansku pak stačilo deset minut k otočení stavu. Nejprve načechral Kolařík centr na hlavu JANA TRTÍLKA, který zařídil vyrovnání - 1:1. Ve 41. min. pak znovu Kolařík jesličkami uvolnil JINDŘICHA STEHLÍKA, po jehož střele míč zapadl k pravé tyči - 2:1.

Domácím se však nepodařilo zkoncentrovat se na závěr poločasu, čehož využil DAVID HALBICH, jenž dopravil do sítě přesný centr Krčála - 2:2.

Po změně stran byla v koncovce nebezpečnější Chrudim. Její ofenzivní snahu korunoval ve 49. min. přesnou střelou z hranice vápna LUKÁŠ TLAPÁK - 2:3. Vyrovnat mohl v 66. min. Kamený, jeho střela na bližší tyč však brankáře Vostradovského nepřekvapila. Skóre tak v 83. min. uzavřel svoji druhou brankou LUKÁŠ TLAPÁK - 2:4.

Další přípravné utkání sehrají fotbalisté A týmu FK Blansko v neděli 22. ledna, kdy budou na umělé trávě stadionu na Mlýnské hostit od 12:00 TJ Svitavy.