1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V pondělí 10. července zahájili letní přípravu na sezónu 2017/18 fotbalisté A týmu FK Blansko. Svěřenci nového trenéra Martina Maši absolvovali úvodní tréninkovou jednotku na stadionu na Mlýnské.
Z loňského kádru odešli: brankář Jiří Floder (připravuje se s A týmem Zbrojovky Brno) a záložník Jakub Kučera (zahájil přípravu v druholigových Vítkovicích). Do Rakouska přestoupil záložník Štěpán Kolařík, do Rosic brankář David Juran a za zahraničním angažmá ve Švýcarsku se vydal útočník Jindřich Stehlík. Návrat od Líšně hlásí obránce Ladislav Hanuš. Již po posledním utkání minulé sezóny byl avizován odchod kapitána Lukáše Koláčka, jehož dalším působištěm bude TJ Sokol Čechovice.

Do přípravy se zapojili brankář David Záleský ze Zbrojovky Brno (r. 1997), záložník Lukáš Závodný (r. 1998), který přichází na přestup z Prostějova a ofenzivní záložník či útočník Petr Honsnejman (r. 1990), který doposud oblékal dres Černé Hory. Po dlouhodobém zranění se vrací útočník Jaromír Motyčka, z loňského dorostu pak vyšel záložník Dalibor Hanák, který si v minulé sezóně připsal tři starty za A tým v MSFL.

V rámci úvodní tréninkové jednotky, na které byl přítomen také předseda klubu Jiří Crha, si hráči užili míče, v jejím závěru si pak zaposilovali. „Nejprve jsme měli na seznámení manéž s míčem, kde jsem zjistil, jak hráči pracují s míčem. Pak následovala zátěžová hra, kde jsme procvičili přepínání z obrany do útoku. Na závěr tréninku se spustil silný déšť, takže jsme se přesunuli do kabin a trošku si zaposilovali,“ nastínil trenér Martin Maša.

Úvodní zápas v rámci letní přípravy sehrají fotbalisté A týmu FK Blansko již tuto neděli 16. července, kdy se v předkole MOL Cupu představí od 17:00 na hřišti Velké Bíteše.

Rozpis přípravných utkání

http://www.fkblansko.cz/zapas.asp?sezona=2017prip

Rozpis MOL Cupu

http://www.fkblansko.cz/clanek.asp?id=Blansko-vstoupi-do-MOL-Cupu-ve-Velke-Bitesi--2373

Rozpis Divize D

http://www.fkblansko.cz/zapas.asp?sezona=2018