1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Remízou 1:1 skončilo předposlední domácí utkání fotbalistů FK APOS Blansko. Bitva s Rousínovem přinesla nepříliš pohledný fotbal, přesto několik šancí. Za hosty se prosadil v 69. minutě Růžička, vyrovnávací branku o pět minut později zaznamenal Martin Sehnal.

27. kolo , 22. května 2010, FK Blansko - Tatran Rousínov

FK Blansko

1:1

Tatran Rousínov

Poločas: 0:0
Branky: 74. Sehnal - 69. Růžička
Střely na branku: 4:5
Střely mimo: 6:8
Rohy: 5:5
Fauly: 19:20
Ofsajdy: 3:4
ŽK: 33. Zich, 46. Šíp, 76. Bezděk, 76. Starý - 43. Žoček, 50. Fiala, 60. Klimeš Milan
Diváků: 152
Rozhodčí: Hanák - Mikula, Konečný
Delegát: Hrkal

Sestavy

Švancara - Bezděk, Klimeš Martin (C), Zich, Šíp - Starý, Němec, Kleveta (83. Pernica), Beneš (57. Nečas) - Farník (87. Jarůšek) - Sehnal
Náhradníci: Štěpanovský, Janíček, Cupal, Pernica, Jarůšek, Nečas
Trenér: Roman Šindelka

Švéda - Mikloška (C), Maša, Lang, Kupský - Klimeš Milan, Ošlejšek (68. Sedláček), Fiala, Buršík, Žoček - Růžička
Náhradníci: Hartl, Hanus, Sedláček, Slovák
Trenér: Pavel Svoboda

Důležitý zápas rozehráli lépe hosté. V 7. min. Buršíkova nádherná střela z 35 metrů orazítkovala břevno. Blanenští odpověděli centrem Bezděka na Sehnala, kterému v zakončení včasným vyběhnutím zabránil Švéda. Ve 29. min. to opět zkoušel z uctivé vzdálenosti Buršík, tentokrát jeho pokus blanenský brankář Švancara vyrazil na roh.

Druhý poločas přinesl více zajímavých momentů. Nejprve po přihrávce Farníka střílel ve vápně Starý, Švéda jeho pokus pokryl, na druhé straně přestřelil ve slibné pozici domácí branku Milan Klimeš. Hodně za hlavy se pak chytali Blanenští. Po zblokované střele Klevety se ve vápně dostal k míči Sehnal, který přihrávkou pod sebe našel na malém vápně Nečase, kterému však střela nesedla podle představ. A tak udeřilo na druhé straně. V 69. min. se střelou k pravé tyči prosadil Růžička - 0:1. Poté další šanci Růžičky Švancara pokryl, následně pálil těsně vedle Žoček. Domácí záhy skóre srovnali. Po ukázkové spolupráci Němce a Nečase druhý jmenovaný předložil Sehnalovi míč jako na zlatém podnose a ten jej poslal do prázdné branky - 1:1. V závěru zápasu to ještě jednou zkoušel Růžička, který mířil vedle. V poslední minutě ztroskotal na domácím brankáři Milan Klimeš, na druhé straně postupoval od půlící čáry na branku Němec, kterého těsně u vápna odzbrojil obránce.

Konečná remíza 1:1 tak drží v napětí oba dva celky.

Nezapomeňte hlasovat v naší pravidelné anketě Hráč kola.