1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Dorostenecké počínání na domácím hřišti přineslo poloviční úspěch. Zatímco starší dorostenci těsně podlehli Třinci 2:3, mladší se proti hostujícímu celku vytáhli a zvítězili 3:0.
Po těchto utkáních patří svěřencům trenerů Veselého a Tenory tyto pozice: Starší dorost se drží v Moravskoslezské dorostenecké lize na pěkném 4. místě se ziskem 40 bodů, mladším patří předposlední 15. místo se 7 body. V dalším kole se utkají s Baníkem Ostrava B. Tyto duely budou sehrány ve středu 1. května znovu na Údolní.

Muži si po hladkém vítězství nad Bzencem z minulého pátku zajedou do Bystrce, kde změří síly s místní FC Dostou, které patří v divizní tabulce předposlední 15. místo. Naposledy se náš soupeř prosadil proti Novým Sadům, když vybojoval první výhru v sezóně v poměru 3:1. Blansko se v podzimní části natrápilo s dobýváním bystrcké hráze, ale nakonec ji prolomilo a zvítězilo 3:1. Uvidíme, jaké utkání čeká na svěřence trenéra Zbořila v neděli.

Dnes dopoledne hrají svá utkání starší a mladší žáci s mužstvy Žijeme Hrou v Kunštátu. Starší již svůj zápas zahájili v 9 hodin, mladší poté začnou v 10:45. Výsledky poté zprostředkujeme.