1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V pořadí již třináctý ročník Memoriálu Dana Němce v sálové kopané, který se konal minulou sobotu v hale TJ ČKD Blansko vyhrál domácí tým FK APOS Blansko, když v předčasném finále v rámci prvního utkání porazil výběr Zrcadla 4:2.
Právě zahajovací utkání nabídlo přítomným divákům atraktivní podívanou. Blanenští dvakrát prohrávali, nakonec však odcházeli po výsledku 4:2 z palubovky spokojeni. Blansko nakonec v celém turnaji ztratilo pouhé dva body za remízu 1:1 v utkání s B týmem Zbrojovky, které v samotném závěru přineslo i emotivní strkanici. Svěřenci trenéra Maléře obsadili bronzový stupínek.

Turnaje se letos zúčastnilo pouze 6 týmů, o kvalitní podívanou však nouze nebyla. Diváci mohli poprvé v hale vidět v akci Třebíč vedenou trenérem Vašíčkem, která nakonec obsadila páté místo, šestý skončil celek Čebína, jehož branku hájil bývalý brankář Blanska Aleš Slanina. Hosté z polského partnerského města Legnica skončili čtvrtí. „Jsem rád, že nám podařilo alespoň částečně napravit nevydařený závěr podzimu. Kluci hráli opravdu výborný futsal a vítězství si zasloužili. Škoda, že jsme s týmem Zrcadla nehráli až na závěr,“ poznamenal blanenský trenér Roman Šindelka.

Výsledky Blanska:
FK APOS Blansko - Zrcadlo Team 4:2
Branky: Němec, Pokoj, Bednář, Farník

FK APOS Blansko - Třebíč 3:1
Branky: Pokoj, Farník, Karásek

FK APOS Blansko - Zbrojovka Brno B 1:1
Branka: Bubeníček

FK APOS Blansko - Čebín 2:0
Branky: Farník, Bezděk

FK APOS Blansko - Legnica 6:0
Branky: Karásek 3, Farník 2, Pokoj

Další výsledky: Legnica - Čebín 2:0, Zbrojovka B - Třebíč 3:2, Zrcadlo - Čebín 5:0, Zbrojovka B - Legnica 1:0, Čebín - Třebíč 3:3, Legnica - Zrcadlo 2:4, Třebíč - Legnica 2:3, Zbrojovka B - Zrcadlo 0:4, Třebíč - Zrcadlo 2:7, Čebín - Zbrojovka B 1:3

Nejlepší střelci: 5 - Radim Farník (Blansko), Lukáš Martínek (Zrcadlo)
Nejlepší brankář: Martin Sehnal (Blansko)
Nejužitečnější hráč: Ondřej Paděra (Zrcadlo)

Foto z turnaje: http://www.fkblansko.cz/fotogalerie.asp?id_zapas=&zobraz=sezona&kategorie...