1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - A mužstvo čeká premiéra na turnaji v Líšni, v sobotu od 11:00 poměří síly s Rousínovem. Starší dorostenci se v neděli představí na Artézia Cupu v Boskovicích, kde pod hlavičkou B týmu odehrají od 10:00 zápas proti Kuřimi.
Nový trenér FK APOS Blansko Tomáš Šenk si prozatím pochvaluje přístup svých svěřenců v tréninku. „Příprava zatím probíhá podle plánu. Poctivě nabíráme fyzickou kondici a sílu. S tréninkovou morálkou jsem spokojen,“ nechal se slyšet.

Do kádru blanenského mužstva se v současné době snaží prosadit čtveřice mladých hráčů. „Přípravu s námi absolvují Jiří Oulehla a Jan Doležel (oba FC Zbrojovka Brno), Jakub Poprik z Vyškova a Ondřej Kuda z Olešnice. Všichni čtyři by se měli představit v zahajovacím utkání turnaje v Líšni, na který se velmi těšíme. Čekají nás utkání s kvalitními soupeři, bude to pro nás dobrá konfrontace,“ poznamenal Tomáš Šenk.

V neděli čeká přátelské utkání také starší dorostence. Ti pod hlavičkou FK APOS Blansko B poprvé zasáhnou Artézia Cupu v Boskovicích, kde bude od 10:00 jejich soupeřem 14. tým Fin Centrum krajského přeboru Kuřim.

Víkendové zápasy týmů FK APOS Blansko:
sobota 22. ledna, 11:00
1. kolo zimního turnaje v Líšni (UT Líšeň)
FK APOS Blansko - FRAMOZ Rousínov

neděle 23. ledna, 10:00
1. kolo Artézia Cupu (UT Boskovice)
FK APOS Blansko B - FC Kuřim