1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
O l o m o u c - Ostrý test v podobě přátelského utkání s celkem 1. HFK Olomouc zvládli fotbalisté FK APOS Blansko se ctí. I když soupeři podlehli o tři branky, předvedli poctivý kolektivní výkon, který ocenil i domácí lodivod Petr Uličný.

přátelské utkání , 1. února 2011, 1. HFK Olomouc - FK Blansko

1. HFK Olomouc

4:1

FK Blansko

Poločas: 2:1
Branky: 13. a 28. Richter, 62. a 70. Žondra - 14. Nečas
Rozhodčí: Žádník - Damek, Křepský

Sestavy

Šrom (46. Aleksijevič) - Čtvrtníček (46. Krumpolc), Krejčí, Kopecký (46. Jíša), Onofrej - Tögel, Bednář, Filipský - Obal, Richter (46. Žondra), Korčián
Trenér: Petr Uličný
Asistent: Karel Trnečka

Švancara (60. Trubák) - Bubeníček, Oulehla, Klimeš (46. Kuda), Bezděk (46. Šíp) - Nečas, Hájek, Jelínek, Farník (46. Sehnal) - Němec (60. Farník) - Doležel
Trenér: Tomáš Šenk
Asistent: Michal Kugler

V úvodu utkání chvíli Blanenským trvalo, než se dostali do provozní teploty. Po deseti minutách již předvedli první odvážný útok. Jelínek posunul míč na levou stranu Doleželovi, ten poslal přesný centr do vápna, osamocený Němec střílel z voleje těsně vedle levé tyče. Soupeř využil hned svoji první vážnější příležitost, když se našemu mužstvu nepodařilo ideálně odvrátit rohový kop a pohotový Richter poslal míč do sítě - 1:0.

Tento stav vydržel necelou minutu. Němec ideálně vysunul uličkou rozběhnutého Nečase, který si poradil s dvojicí obránců a skóroval - 1:1. V 17. min. servíroval míč do vápna domácí Onofrej, následnou hlavičku Švancara pokryl. Blanenští odpověděli akcí Oulehly, který vysunul do brejku Doležela, kterému domácí obránci na poslední chvíli zabránili ve střele.

Ve 30. min. domácí znovu vedli. Richter využil zaváhání obrany Blanska obešel i Švancaru a poslal míč do sítě - 2:1. O čtyři minuty později po spolupráci Onofreje a Filipského pálil z první Kopecký, míč o pár decimetrů minul pravou tyčku.

Po změně stran pokračoval fotbal ve slušném tempu. V 52. min. zachránilo Švancaru od inkasované branky břevno, na druhé straně prodloužil míč Jelínek k Doleželovi, s jeho střelou si Aleksijevič poradil. V 62. min. vedli domácí o dvě branky. Po centru Krumpolce se hlavou prosadil Žondra - 3:1. Stejný hráč se prosadil ještě jednou v 70. min., znovu po přesné hlavičce - 4:1. V závěru ještě vyprášil rukavice domácímu brankáři Hájek, při poslední akci zápasu orazítkoval olomoucký Onofrej břevno.

Další přípravné utkání čeká fotbalisty FK APOS Blansko v sobotu, kdy se od 10:00 střetnou v tréninkovém centru v Brněnských Ivanovicích se Zbrojovkou Brno B.