1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Po středečních prvních třech bodech za výhru v Pelhřimově bodoval starší dorost také doma a dokázal porazit doposud vedoucí Otrokovice.

4. kolo , 1. září 2012, FK Blansko - FC Viktoria Otrokovice

FK Blansko

2:1

FC Viktoria Otrokovice

Poločas: 2:1
Branky: Horáček z pen., Šafařík

Na promáčený pažit jsme vlítli ve velkém stylu. Naše rychlé křídelní útoky soupeř odvracel jen stěží a po jednom takovém zahrál hostující obránce ve vápně rukou. Následující penaltu proměnil v 15. min. Horáček. Bohužel již ve 25. min. jsme smolně inkasovali a to po zblokované střele se míč objevil před osamoceným hostujícím útočníkem a ten si věděl rady. Hra se vyrovnala, hrálo se nahoru dolů. Nám se podařilo jeden takový protiútok využít, když si za obranu naběhl Šafařík a prostřelil hostujícího gólmana. Poločas tak skončil pro nás zaslouženě 2:1.

Druhý poločas nabídl stejnou podívanou, hra na rozměklém hřišti byla stále více o bojovnosti. Šance byly na obou stranách, ale bez efektu. Postupem času jsme se zbytečně začali bát o vedení a pustili soupeře do tlaku.

Naštěstí nás soupeř nepotrestal a tak jsme se mohli radovat z druhého vítězství v řadě za sebou.