1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - Fotbalisté FK Blansko sehráli místo odloženého 18. kola krajského přeboru přátelské utkání s druhým celkem 1.B třídy, skupiny A Soběšicemi. Svěřenci kouče Hajského v něm zvítězili 7:1.

přátelské utkání , 6. dubna 2013, FK Blansko - FC Soběšice

FK Blansko

7:1

FC Soběšice

Poločas: 2:1
Branky: 53. a 71. Jarůšek, 61. a 68. Nečas, 1. Hansl, 10. Křivánek, 90. Trtílek - 17. Maroši z pen.

Blansko zahájilo utkání proti celku, v jehož dresu nastoupil bývalý vynikající záložník Sigmy Olomouc či Boby Brno - 48 letý Jan Maroši či brankář Martin Nahodil, který krátce působil v Blansku na podzim 2008 v MSFL, raketově. Již po 40 vteřinách hry Gromský oslovil přihrávkou Trtílka, ten vysunul Ladislava Hansla, který umístěnou střelou zajistil svému týmu vedení - 1:0.

Druhá branka padla v 10. minutě. Po akci Buchty a Trtílka rozehrál rohový kop Bubeníček a odražený míč napálil z voleje ukázkově do branky Filip Křivánek - 2:0.

Jediná menší komplikace nastala v 17. min., když byl Nečasovi odpískán přísný faul v pokutovém území a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Jan Maroši - 2:1.

Blanenští mohli ještě do poločasu své vedení navýšit, proti však byl brankář Nahodil, který si poradil se střelou Křivánka či s únikem Trtílka.

Po změně stran už na hřišti dominovali svěřenci kouče Hajského. V 51. min. sice Tomáš Jarůšek v zakončení neuspěl, stejný hráč o dvě minuty později zužitkoval pobídku Trtílka a nadvakrát prostřelil brankáře Soběšic - 3:1.

Další přímočarou akci předvedli Blanenští v 55. minutě. Jarůšek vysunul Trtílka, ten promptně odcentroval do vápna, zakončení Nečase bylo pohotové, ale postrádalo přesnost. Jan Nečas si vše vynahradil v 61. min., když nekompromisně uklidil míč do sítě po předchozím průniku Křivánka - 4:1. V 68. min. přidal Jan Nečas svoji druhou branku v utkání, opět mu míč ideálně servíroval Trtílek - 5:1.

V 71. min. brankář Juran zneškodnil trestný kop Marošiho, dlouhým výkopem založil protiútok, při němž Trtílek centrem oslovil ve vápně Nečase, z jehož pohotového přiklepnutí profitoval zakončující Tomáš Jarůšek - 6:1.

Konečný účet utkání vystavil v poslední minutě Jan Trtílek. Nádherná střela blanenského forvarda levou nohou zaplula ukázkově k pravé tyči - 7:1.