1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

přátelské utkání , 16. února 2013, FK Blansko B - Sokol Želetava

FK Blansko B

3:3

Sokol Želetava

Poločas: 0:1
Branky: Jarůšek, Matuška, Pokorný

V sobotu odehrál B tým, vedený novým trenérem Ctiborem Malíkem, na UT v Boskovicích přátelské utkání s Želetavou (účastník 1.A třídy, skupiny B, kraje Vysočiny).

Od úvodního hvizdu rozhodčího se přibližně 15 minut dařilo více hráčům Želetavy. Lépe kombinovali a drželi více míč, oproti tomu naši hráči se míče spíše zbrkle zbavovali a kombinace zejména ve středu hřiště vázla. Z toho také vyústila úvodní branka hostů, kdy jsme ztratili míč na polovině hřiště, útočící hráč Želetavy dostal kolmici mezi stopery a ve své šanci se nemýlil - 0:1.

Postupně se hra vyrovnala, pěkné kombinace byly k vidění na obou stranách, ale ke změně skóre do konce poločasu nedošlo.

Do druhé půle obě mužstva vystřídala zbývající hráče, na herní kvalitě to znát nebylo, ba naopak. Přibylo nejen pěkných momentů, ale zejména branek. Tu druhou vsítil opět útočník Želetavy. Po rohovém kopu vyskočil na zadní tyči nejvýše a jelikož byl osamocen, mohl s přehledem zavěsit - 0:2.

Během několika okamžiků zužitkovali svoji příležitost také blanenští. Jarůšek podržel míč před svým strážcem, vysunul na levé straně rozběhnuvšího Juránka, který míč zatáhl a ideální přihrávkou na malé vápno naservíroval Pokornému snižující branku na 1:2.

V 75. minutě to bylo opět o dvě branky. Po našem rohovém kopu využili želetavští rychlého přechodu do protiútoku a navýšili svůj náskok - 1:3.

V 80. minutě se kolem obránce prosmýknul Majer tak šikovně, že si vykoledoval pokutový kop. K tomu se stejně jako minule postavil Matuška. Jeho první pokus gólman zlikvidoval, k jeho smůle vyrazil míč přesně ke kopačkám Matušky, který napodruhé zasunul míč za čáru - 2:3.

O pět minut později bylo srovnáno, přesnou kolmici do běhu narýsoval M. Vašák ml. Jarůškovi, který si míč převzal, podržel si obránce na zádech a z otočky srovnal na 3:3. Vítězství na naši stranu mohl strhnout v poslední minutě Juránek, jeho dalekonosnou přízemní ránu gólman s námahou eliminoval.