1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

přátelské utkání , 27. ledna 2018, FK Blansko - FC Zbrojovka Brno juniorka

FK Blansko

2:3

FC Zbrojovka Brno juniorka

Poločas: 0:1
Branky: 57. Bárta, 71. Závodný - 19., 54. a 62. z pen. Kroutil
Doba hry: 45+0, 45+0
Rozhodčí: Chabiča - Nejezchleb, Roučka

Sestavy

Sestava: Záleský - Gromský, Bárta, Šplíchal, Imramovský - Kratochvíl, Feik, Pšikal, Petřík - Trtílek, Dvořák
Náhradníci: Šmerda, Bokůvka, Závodný, Chloupek
Trenér: Martin Maša

Sestava: Floder - Pyš, Šustr, Černín, Obůrka, Holman, Sedlmajer, Vintr, Kroutil, Hykš, Novák
Náhradníci: Mrázek, Solanský, Pořízek, Koláčný
Trenér: Richard Dostálek

V domácí sestavě se objevil po delším zranění Petr Gromský. K dispozici byli také Pšikal a Chloupek. První čtvrthodinu se hrál z obou stran poměrně rychlý, ale opatrný zápas. Z naší strany se do zakončení dostal v 16. minutě Trtílek. Zbrojovka za 3 minuty odpověděla rychlým protiútokem po levé straně a centrem na zadní tyč, kde Kroutil poslal hosty do vedení - 0:1. Z naší strany přišli mezi 21. a 26. minutou pěkné střely Pšikala. Zejména druhá z nich míjela o maličký kousek branku Flodera. Zbrojovka kombinovala většinou uprostřed pole a když se rozhodla do rychlejšího protiútoku, akce většinou končily před naším velkým vápnem.

Po změně stran se hned v 46. minutě dostal do slibné pozice Chloupek, ale neprostřelil brankáře Zbrojovky. V 54. minutě došlo v naší obraně ke ztrátě míče a hbitý Kroutil prostřelil Záleského - 0:2. Naše mužstvo odpovědělo v 57. minutě, po bezvadně zahraném rohovém kopu Kratochvílem Bárta hlavou snížil na 1:2. Za 5 minut se opět měnil stav utkání, kdy brankář Záleský fauloval jednoho z útočníků hostujících a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se v 62. minutě postavil Kroutil a třetí brankou zvýšil na 1:3. V 71. minutě rozehrál velmi dobře standardní situaci domácí Šmerda a ve skrumáži se dobře zorientoval Závodný, jenž snížil na 2:3. Domácí měli další slibné příležitosti, především Šmerda, Chloupek a Dvořák, ale vyrovnat se už nepodařilo. Hosté ještě jednou před koncem zahrozili, když nastřelili břevno naší branky.