1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

15. kolo , 2. dubna 2011, FK Blansko B - FC Slovan Ivanovice na Hané

FK Blansko B

3:0

FC Slovan Ivanovice na Hané

Poločas: 1:0
Branky: 15. Bezděk, 61. Janíček T., 71. Cupal P.

Sestavy

Sehnal - Hanskut, Klimeš, Rek, Kuda (61. Janíček T.) - Cupal P., Bezděk (77. Juránek D.), Beneš, Antal - Matuška (89. Vašák), Pernica (C)
Náhradníci: Juránek D., Pištělka, Vašák, Janíček T., Jančiar
Trenér: Roman Jančiar
Vedoucí mužstva: Jiří Grim

Vymazal - Kábele (C), Moravec, Chmelař, Polách - Medřický, Šimeček, Škarabela, Deutsch - Neckář, Šimek
Náhradníci: Pazdera
Trenér: Josef Svoboda

Blanenští vstoupili do utkání aktivně. Již ve 3. minutě zklepl Pernica pas Bezděka nabíhajícímu Benešovi, jehož střelu brankář Vymazal vyrazil na roh. V 8. min. po pěkné individuální akci Beneše pálil z 20 metrů nad Bezděk. Za další čtyři minuty našel Beneš Antala, ten obešel i brankáře, jeho střelu do odkryté branky zblokoval obránce na roh.

V 15. min. bylo Blansko za svoji aktivitu odměněno. Bezděk si sám rozjel akci, na jejímž konci se k němu vrátil odražený míč, který nekompromisně napálil levačkou do branky - 1:0. Další dalekonosný pokus Bezděka z 26. minuty byl sice pohotový, tentokrát mu chyběla větší přesnost.

Ve 32. min rohový kop P. Cupala vrátil před branku Matuška, stoper Rek zakončil těsně nad. Na konci poločasu mohli svěřenci Romana Jančiara potvrdit zasloužené vedení. Ve 41. minutě napálil pas Kudy těsně vedle levé tyče Hanskut. V poslední minutě prvního poločasu na konci rychlé akce Pernica posunul míč Benešovi, který z výhodné pozice přestřelil.

Vstup do druhého poločasu se lépe vydařil soupeři. Ten úvodních 15 minut držel častěji míč na svých kopačkách, jeho převaha však byla neplodná. Naopak v 61. minutě vyšlo trenéru Jančiarovi dokonale střídání, když na hřiště šel těsně před standardní situací T. Janíček. Bezděk pálil pouze do zdi, míč se dostal před T. Janíčka, který jej bez přípravy napálil do branky - 2:0.

Zasloužené vítězství B mužstvo korunovalo v 71. minutě. Klimeš našel kapitána Pernicu, ten vysunul do úniku P. Cupala, který útok zakončil přesnou střelou - 3:0.