1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 16. dubna 2011, FK Blansko B - AFK Tišnov

FK Blansko B

1:0

AFK Tišnov

Poločas: 0:0
Branka: 50. Bezděk

Lídr tabulky z Tišnova přijel po dvou úvodních vítězstvích v jarní části sezóny i do Blanska pro další tři body. Narazil ale na vysoce organizovaný výkon domácího mužstva.

První půle se odehrávala za optické převahy hostujícího mužstva, ale jen po pokutové území domácích bez jediné střely mezi tyče. Výborným pokrytím hráčů a zhuštěním prostoru domácí nepustili hosty ke kombinaci a dlouhé nákopy s přehledem obrana v čele s Klimešem vyřešila.

Pět minut po přestávce domácí mužstvo skórovalo. Odražený míč z hranice šestnáctky nádherně Bezděk z voleje poslal do pravého horního růžku tišnovské branky - 1:0.

Poté hosté zlepšili pohyb, ale jejich snaha končila na výborné pozorné obraně Blanska. V 70. mi. sice hosté skórovali, ale gól nebyl uznán pro předcházející postavení mimo hru. Tlak hostů sice narůstal, ale až na dvě šance, které bravurně zlikvidoval domácí brankář Trubák, vyšel jejich tlak nazmar. I domácí se dostávali do šancí, ale pokusy Hanskuta nebo Beneše též nenašly cíl.

A když domácí trojím taktickým střídáním v posledních dvaceti minutách zabránili nádechům k závěrečnému tlaku hostů, zůstaly tři body zaslouženě v Blansku.