1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

24. kolo , 5. června 2011, FK Drnovice - FK Blansko B

FK Drnovice

2:1

FK Blansko B

Poločas: 0:1
Branky: 77. Jakeš, 82. Slezák - 28. Sedláček

Blansko B vedla dočasná trenérská dvojice Petr Stupka – Michal Kugler, když v týdnu z postu hlavního trenéra nečekaně odstoupil Roman Jančiar.

Úvod utkání se nesl v opatrném duchu, mírně aktivnější byli domácí, ale proti dobře organizované obraně Blanenských se prosazovali těžko. První větší příležitost si Blansko vypracovalo ve 27. min., když po standardní situaci hlavičkoval Pernica a tečovaný míč skončil těsně vedle. O minutu později bylo v blanenských řadách mnohem veseleji. Matuška dostal výbornou přihrávku do běhu, ve vápně se šikovně uvolnil, následně Nečas dobře odstavil domácího obránce a dobíhající Sedláček propálil brankáře Brtníčka - 0:1.

Po přestávce mohlo Blansko své vedení navýšit, když se po spolupráci Hanskuta a Antala dostal do šance Pernica, jeho zblokovaná střela skončila mimo. Za čtyři minuty se pokusil Hanskut překvapit brankáře Brtníčka dlouhým nákopem, který strážce domácí svatyně musel vytáhnout nad břevno.

Pojistu se nepodařilo přidat ani v 72. min. kapitánu Pernicovi, který se po zblokované střele Klimeše dostal k míči, dobře se uvolnil, jeho střela levačkou těsně minula levou tyč.

Drnovicím se za pět minut podařilo vyrovnat, když si na centrovaný míč nejvýše vyskočil Jakeš a rozvlnil síť - 1:1. Ani remízový stav bohužel nevydržel dlouho. V 82. min. byl Klimeš pravděpodobně faulován, když postupoval s míčem čelem ke své brance, důrazný domácí hráč poté předložil míč Slezákovi, který překonal bezmocného Trubáka - 2:1.

Rezerva tak po třetí porážce v řadě klesla na sestupové 13. místo. Na nesestupovou 12. příčku, kterou nyní okupuje Rousínov ztrácí jeden bod. Příští kolo hraje Blansko B tuto sobotu 11. 6. od 16:30 na domácí půdě s Bořitovem, který hraje o postup do 1.A třídy. V posledním kole pak Blansko B hraje venku s Rousínovem B v neděli 19. 6. od 10:15.

Video z utkání i fotky si můžete prohlédnout na webu Drnovic: http://www.fkdrnovice.estranky.cz/