1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 20. srpna 2011, TJ Sokol Olomučany - FK Blansko B

TJ Sokol Olomučany

1:0

FK Blansko B

Poločas: 0:0
Branka: 75. Navrkal
ČK: 8. Rychnovský - 8. Hanskut

Kvůli odloženému utkání 1. kola OP začínali fotbalisté Blanska B o týden později na půdě Olomučan.

Naši fotbalisté vstoupili do utkání v mírné křeči, jako by nechtěli vůbec hrát. Hra byla bez pohybu a místo toho, aby se hrálo po zemi, se Blanenští přizpůsobili stylu hry soupeře, což jsou dlouhé nákopy na vysoké útočníky. Do jisté míry bylo utkání ovlivněno rozhodnutím rozhodčího, který již v 8. minutě vyloučil olomučanského Rychnovského a blanenské Hanskuta, a tak se utkání dohrávalo o deseti na každé straně. Po tomto okamžiku se mnoho hráčů soustředila spíše na výkon rozhodčího, než na svůj vlastní!

Celý první poločas nepřinesl žádné vyložené šance. Většina z nich skončila již v zárodku, buďto pokaženou přihrávkou a nebo je zneškodnily obrany obou týmů.

Do druhého poločasu vstupovalo naše mužstvo s tím, že si chce odvést 3b body, což se nakonec nepovedlo. Utkání rozhodl v 75. minutě domácí Navrkal, který po průniku svého spoluhráče po brankové čáře, nedal hlavičkou Švancarovi šanci. Po vedoucí brance se domácí zatáhli na svou polovinu a hrozili jen z brejkových situací, se kterými si naše obrana, i když s menšími problémy, poradila. Na výsledku 1:0 nezměnil ani dvacetiminutový tlak blanenských fotbalistů, hlavičky Reka a Juránka skóre zápasu nezkorigovaly.