1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

3. kolo , 27. srpna 2011, FK Blansko B - Sokol Kořenec

FK Blansko B

1:1

Sokol Kořenec

Poločas: 0:1
Branka: 86. Nečas

Ve třetím kole přivítalo B mužstvo na domácím hřišti Kořenec, který měl před tímto utkáním na kontě dvě remízy s Jedovnicemi a Olešnicí.

Již ve 4. minutě se měnilo skóre, kdy po Cupalově nepodařené malé domů, zachytil míč hostující útočník a střelou podél Švancary poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Blanenským se nedařilo kombinovat, a tak hostující gólman neměl moc práce. Výjimkou byla akce na jeden dotek ve středu zálohy, kdy jedovatou Nečasovu střelu zastavila až branková konstrukce. Po nepříliš vydařené první půli se obě mužstva odebrala do kabin za stavu 0:1 pro hosty z Kořence.

Do druhé půle vstoupili domácí s jednou změnou, když Antala nahradil Majer, který se posunul do útoku k Pernicovi a Blatný se stáhl na post pravého záložníka.

Hra se odehrávala převážně na polovině našeho soupeře, ale předvedený tlak k tíženému srovnání, nevedl. Pěknou kolmici za obranu dostal v 80. minutě Nečas. Ten brankáře sice překonal, ale radost z branky mu zkazil praporek pomezního rozhodčího, který signalizoval ofsajd.

Až ke konci utkání se Blanenští konečně dočkali. V 86. minutě zakončil střelou z hranice penalty k tyči Nečas - 1:1. Vítězství na stranu domácích mohl strhnout Pernica, který ovšem v dobré pozici mířil těsně vedle.