1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

4. kolo , 3. září 2011, Olešnice - FK Blansko B

Olešnice

5:4

FK Blansko B

Poločas: 4:2
Branky: Nečas, Pokorný, Blatný, Juránek

Utkání se již od prvních okamžiků nevyvíjelo dobře. Z administrativních důvodů nemohl do hry zasáhnout Jan Matuška. Ale na druhou stranu, až na zraněného Reka, měl blanenský trenér kompletní kádr.

Po několika pěkných kombinacích se blanenští dostali až před domácí branku, ale svým nedůrazem nedokázali 3 tutové šance zúročit.

V 10. minutě se již skóre utkání měnilo. Po kolmici na domácího útočníka, kterou naše obrana nedokázala zachytit, se domácí ujali vedení. Střelou podél Švancary se míč dostal za brankovou čáru - 1:0. O několik minut později byl náskok domácích již dvoubrankový. Po dobře zahrané standardní situaci si na míč naběhl bývalý blanenský hráč Ondřej Kuda a lehkou tečí navýšil vedení svého týmu - 2:0.

Blanenští ovšem nesložili zbraně a snažili se s průběhem utkání něco udělat. Po závaru v pokutovém území Olešnice se nejlépe zorientoval Nečas a snížil stav na 2:1. Asi o 7 minut později bylo srovnáno, kdy krásnou technickou střelou mířil přesně Pokorný - 2:2.

První poločas bohatý na góly ještě domácí vylepšili o dvě branky. Obě padly v rozmezí pěti minut po standardních situacích, které dělaly našemu mužstvu obrovské problémy!

Úvod druhé půle se blanenským vydařil. Blatný potáhl míč, napřáhl ke střele a z 25 metrů nedal domácímu brankáři šanci - 4:3. Zhruba do 75. minuty se hra odehrávala převážně na půli Olešnice. Po faulu na Nečase před pokutovým územím se k míči postavil Juránek a z trestného kopu technickou střelou srovnal stav utkání na 4:4.

Gólový účet, bohužel pro blanenský tým, završili domácí a jak jinak, než ze standardní situace. Dobře kopnutý míč na zadní tyč do branky hlavou propasíroval jeden z olešnických hráčů - 5:4.