1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 2. října 2011, FK Blansko B - Sokol Doubravice

FK Blansko B

3:1

Sokol Doubravice

Poločas: 2:1
Branky: 11. a 45. Blatný, 68. Juránek - 30. Vladík

Do Blanska zavítala Doubravice, po sedmi odehraných kolech vedoucí celek Okresního přeboru, takže náš celek nečekal jednoduchý úkol.

Očekával se vyrovnaný zápas, opak však byl pravdou. Domácí svého soka přehráli po všech směrech a po celé utkání hýřili aktivitou.

Již v 11. minutě se blanenská rezerva ujala vedení. Přesný křižný míč adresoval Paděra Blatnému, který si ho kvalitně zpracoval a přesnou střelou podél hostující gólmana poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Domácí i za vedoucího stavu nepolevovali v nátlaku a vytvořili postupně několik zajímavých brankových příležitostí. Buďto bylo zakončení nepřesné a nebo je zastavil svými dobrými zákroky doubravický brankář.

Ve 30. minutě se dostali hosté do své jediné šance v první půli, kterou využili k vyrovnání. Míč propadl naši obranou linií a Vladík svůj samostatný nájezd chladnokrevně zakončil přízemní střelou za bezmocného Suchého - 1:1.

Poslední slovo za první půlí mělo ovšem Blansko. Ve 45. minutě zahrával Pokorný rohový kop, na který si ideálně naběhl Blatný a hlavičkou rozvlnil síť - 2:1.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstupovali naši hráči s úkolem hlavně neinkasovat a pokusit se navýšit svoje jednobrankové vedení.

Obraz hry se příliš nezměnil. Je ale pravdou, že hosté díky střídání byli aktivnější, než doposud, ale k ohrožení branky Suchého to nevedlo.

A tak v 68. minutě úřadovalo opět Blansko, kdy po faulu na půlící čáře rozehrával trestný kop Pokorný, který poslal míč na penaltu. V houštině těl ho tečoval Juránek a se štěstím se dostal za brankovou čáru - 3:1.

Za tohoto stavu si svěřenci Radka Sedláčka utkání užívali a pěknými kombinacemi mohli svůj náskok ještě navýšit. Hosté měli pouze náznaky šancí, se kterými si naše dobře hrající mužstvo poradilo. A tak si blanenské "béčko" mohlo připsat již třetí vítězné utkání v řadě.