1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

14. kolo , 12. listopadu 2011, TJ Sokol Rudice - FK Blansko B

TJ Sokol Rudice

1:1

FK Blansko B

Poločas: 0:0
Branky: 80. P. Sehnal - 50. Freiwald

Sestavy

Kyzlink – Krátký, P. Sehnal, Konečný, Sedlák – Čechman (82. Kocman), Malík, Grómský, L. Sehnal (70. Matuška) – Pernica (C), Opluštil
Na střídání: J. Matuška, Kocman
Trenér: Jaroslav Daněk
Vedoucí mužstva: Karel Pernica

Suchý – Paděra (81. Mynařík), J.Cupal (62. Juránek), Rek, Kopecký – Antal (46. Freiwald), Nečas (C), Pokorný, Blatný – Matuška, Majer
Na střídání: Juránek, Freiwald, Mynařík, Švancara
Trenér: Radek Sedláček
Vedoucí mužstva: Pavel Starý

Druhé kolo po sobě odehrálo B mužstvo venkovní zápas, tentokrát na půdě Rudice. Někdo mohl očekávat jednoznačný zápas díky dobré formě Blanska. Ale soupeř v letošní sezoně na svém hřišti nepoznal hořkost porážky a také na tento zápas dokázal trenér Daněk svůj tým kvalitně připravit.

Příliš pohledný fotbal k vidění nebyl, hra byla často kouskována rozhodčím, oba týmy často nakopávaly dlouhé míče. První náznak šance měli hosté, kdy po centru z pravé strany chyběl našim útočníkům ke vstřelení branky více důrazu. Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad Pavel Sehnal.

Žádný tým si nedokázal vypracovat gólovou šanci, a tak první poločas skončil bezbrankovou remízou.

Do druhé půle vstupovali hosté s jednou změnou v sestavě, kdy Antala nahradil navrátilec Freiwald. Již v 50. ukázal své kvality. Blatný potáhl míč po levé straně, přesnou nahrávkou vybídl Freiwalda, který nic neuspěchal, míč si připravil na svou silnější pravou nohu a s pomocí břevna vsítil krásnou vedoucí branku – 0:1.

V 62. minutě nastala menší komplikace, kdy kvůli zranění musel být vystřídán stoper Jan Cupal, toho nahradil Juránek. Domácí se čím dál častěji dostávali do střeleckého ohrožení naší branky.

V 65. minutě po centru z pravé strany si Paděra po obranném hlavičkovém souboji nastřelil břevno, a aby toho nebylo málo, z následných dorážek byla jednomu z našich obránců nastřelena ruka. Rozhodčí chvíli váhal, ale poté ukázal na značku pokutového kopu. Penalty se ujal Pavel Sehnal, ale při svém pokusu selhal, netrefil branku.

O několik minut později si také hosté z Blanska vypracovali gólovou příležitost, ale Pokorný v dobré pozici těsně minul Kyzlinkovu svatyni.

V 80. minutě se domácí již mohli radovat ze vstřelené branky. Nedůraznou malou domů poslal Suchému Paděra, do přihrávky intuitivně vlétl zkušený Matuška, který místo střely z úhlu dal míč pod sebe na hranici penalty, kde stál neobsazený Pavel Sehnal a střelou do šibenice stanovil stav utkání na 1:1.

Ten tak odčinil své zaváhání při pokutovém kopu. V celkovém hodnocení utkání je dělba bodů zasloužená, obě mužstva měli příležitosti na to, aby rozhodli utkání ve svůj prospěch, tomu se tak nestalo. Rudice tedy drží domácí neporazitelnost, Blansko si po osmi-zápasové šňůře vítězství připsalo na své konto alespoň remízu.