1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

ZT 1 , 5. února 2012, FC Kuřim - FK Blansko B

FC Kuřim

2:2

FK Blansko B

Poločas: 2:2
Branky: 10. Pokorný, 40. Minařík

B tým nastoupil v prvním zápase zimního turnaje v Boskovicích proti účastníku krajského přeboru Kuřimi.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned první akce skončila v 10. min vedoucí brankou, když si na centr Freiwalda naběhl Pokorný a bez přípravy prostřelil brankáře Kuřimi.

O deset minut později však po nešťastně odraženém míči Kuřim srovnala a o pět minut později šla po střele z 20 m do vedení. V této chvíli musel pro zranění odstoupit Kamil Janíček, kterého nahradil Mynařík. Ten pět minut před koncem poločasu svým důrazem v pokutovém území srovnal na 2:2.

Ve dvacáté minutě druhé půle se zranil Rek, ale jelikož už nebylo koho střídat tak se vysunul do útoku, aby alespoň trochu napadal rozehrávku. O chvilku později po neodpískaném faulu nešťastně dopadl na rameno Mynařík, který musel odstoupit a stejně jako Janíček zamířil ze hřiště rovnou na vyšetření do nemocnice.

Posledních dvacet minut jsme se v devíti lidech v poli jen bránili, kluci si hrábli na dno svých sil. Konečnou remízu jsme však uhájili. S výsledkem jsem spokojen, bohužel celkový dojem u utkání kazí zranění zmíněných hráčů.