1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

18. kolo , 19. května 2013, TJ Tatran Starý Lískovec - FK Blansko

TJ Tatran Starý Lískovec

2:8

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: Ševčík 4, Prudil 2, Mlčoušek, Němec

V dalším zápase krajského přeboru zavítali mladší žáci na hřiště Tatranu Starý Lískovec. Brněnský celek svěřenci Davida Jarůška v podzimní části porazili na svém hřišti 7:1.

Již ve 2. min. vystihl Ševčík špatnou rozehrávku soupeře, nahrál volnému Mlčouškovi, ale ten nedal. Ve 4. min. po akci Radka Součka a jeho zpětné přihrávce pálil nepřesně Mlčoušek. Soupeř poprvé zahrozil v 8. min., jeho střele ale chyběla větší přesnost. Z následného tlaku soupeře vysvobodil Blanenské brankář Veselý, který v 11. min. přesným výkopem našel Prudila, který prošel obranou soupeře a zakončil k pravé tyči - 0:1.

Ve 12. min. vybojoval ve středu pole míč Prudil, přihrávkou oslovil nabíhajícího Ševčíka a ten pěknou střelou rozvlnil síť - 0:2. Dvoubrankové vedení hosty ukolébalo. Ve 20. min. po kombinační akci J. Souček pokazil finální přihrávku. Následoval rychlý protiútok a přesná střela soupeře, brankář Veselý ji efektním zákrokem zneškodnil. Ve 22. min. se prosadil individuálně Pačovský, střela šla těsně vedle.

Druhý poločas začal v 32. min. akcí Blanska po ose Prudil, Mlčoušek skóroval opět Ševčík - 0:3. Ve 34. min. kapituloval Veselý z přímého kopu, když proti slunci míč promáchl - 1:3.

Ve 37. min. po kombinační souhře Prudil hlavou vyslal Ševčíka, ten narazil Mlčouškovi, který pálil opět vedle. Vzápětí přestřelil branku také R. Souček. V 39. min. zbytečně fauloval Veselý soupeřova hráče v pokutovém území. Nařízenou penaltu dokázal blanenský brankář zneškodnit. Ve 45. min. zvýšil vedení hostů po narážečce s R. Součkem Ševčík - 1:4. Další branku přidal o dvě minuty později po rohovém kopu Doležel - 1:5.

V 50. min. stejný zatáhl míč do vápna, nahrál volnému Mlčouškovi, který se tentokrát prosadil - 1:6. Poté si blanenská obrana vybrala slabší chvilku, když propustila až do sítě skákavou střelu - 2:6. Následně byl po průniku v pokutovém území faulován Prudil, který se z penalty nemýlil - 2:7. Konečnou podobu výsledku dal po narážečce s Mlčouškem svoji čtvrtou brankou v utkání Ševčík - 2:8.