1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

10. kolo , 26. října 2013, FK Blansko - SK Vojkovice

FK Blansko

6:0

SK Vojkovice

Poločas: 3:0
Branky: Šmerda 2, Pačovský, Feik, Mlčoušek, Gansukh

Proti poslednímu týmu tabulky nastupovali hráči Blanska jako jasní favorité, což také od úvodních minut potvrzovali. Již ve 3. min. otevřel skóre utkání po úniku Mlčouška Šmerda - 1:0. V 15. min. opět Šmerda střelou z 30 m zvýšil na 2:0. Poločasový stav pak v 25. min. uzavřel střelou z hranice velkého vápna agilní Pačovský - 3:0.

Ve druhém poločase pokračoval drtivý tlak domácích a jen díky nepřesnosti a zbrklosti v zakončení hosté drželi přijatelný výsledek. Navýšení vedení přesto přišlo ve 40. min., kdy po úniku Šmerdy zakončoval nekompromisně Feik - 4:0.

V samotném závěru utkání přidali ještě branky Mlčoušek a Gansukh a uzavřeli tak účet utkání na 6:0. Hosté byli naprosto neškodní, o čemž svědčí pouze jedna střela na naši bránu, ale s tou si pozorný Šamšula poradil.

Jasné vítězství, které mohlo být ještě o hodně vyšší, přineslo povinné 3 body. Naši soupeři v čele tabulky krajského přeboru také zvítězili, o to víc nás může mrzet ztráta bodů v Kyjově.

V posledním utkání podzimu zajíždějí žáci v neděli do Medlánek, které jsou se ziskem 1 bodu předposlední. Doufejme, že si kluci vítězstvím udělají pěknou tečku za povedenou podzimní částí soutěže.