1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 31. srpna 2013, FC Moravský Krumlov - FK Blansko

FC Moravský Krumlov

4:2

FK Blansko

Poločas: 1:2
Branky: J. Souček, Bartoš

Do Moravského Krumlova jsme odjeli oslabeni o několik hráčů, které potkaly zdravotní problémy a bez možnosti doplnit sestavu chlapci z přípravky, kteří souběžně hráli díky změněnému systému soutěží svá mistrovská utkání. V průběhu zápasu navíc došlo k dalším komplikacím, když Štěpánek a Moravec byli limitování svalovým zraněním, resp. bolestmi paty. Zcela fit nebyl ani J. Souček a zmíněné problémy se výrazně podepsaly na našem výkonu především ve druhé polovině utkání a v souběhu s kvalitním soupeřem nakonec také na konečném výsledku.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a v první půli jsme byli Krumlovu více než vyrovnaným soupeřem. Navíc již ve 3. min. otevřel J. Souček po přihrávce Žáčka skóre. Domácí odpověděli již ve 4. min., kdy šanci domácích zlikvidoval náš gólman, který míč vyrazil do tyče. V 5. min. jsme se dostali do další příležitosti, střela Beránka olízla břevno soupeřovi brány. Následně chyběly Moravcovi dva kroky k tomu, aby trefil míč, který prošel napříč pokutovým územím, do odkryté brány.

Ve 12. min. se objevil po zaváhání obrany hráč Krumlova sám před naším brankářem, ten však jeho šanci zmařil. V 16. min. se po autovém vhazování Štěpánka dostal ke střele Bartoš a zvýšil na 2:0.

V 18. min. mohl přidat další úspěch Žáček, který byl také u nebezpečné hlavičky ve 22. minutě. Domácí se však začínali probouzet za další minutu se jim podařilo vsítit kontaktní gól. Ve 25. min. se po další šanci málem radovali z vyrovnání.

Ve druhé půli začaly naší zdecimované sestavě docházet síly a soupeř, který měl dostatečně početnou a kvalitní lavičku, toho dokonale využil. Ve 32. min. se Krumlovu podařilo vyrovnat. V rozmezí 34. a 36. min. dvakrát střílel Rek mimo bránu. Ve 37. min. trefili domácí tyč. O tři minuty později jsme již neodolali narůstajícímu tlaku a Krumlov otočil na 3:2.

Ve 41. min. mohl odpovědět Žáček, s brejkovou situací však nenaložil dobře. Ve 44. min. skončila nebezpečná střela domácích rohovým kopem. Ve 47. min. se jim však již podařilo vsítit čtvrtou branku a utkání mohli dohrát v poklidu. Ve 49. min. se dostali do přečíslení, situaci však zazdili přihrávkou do ofsajdu. V 52. min. mohl Krumlov z další příležitosti navýšit skóre, závěr zápasu si však i tak bez problémů pohlídal.