1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

10. kolo , 26. října 2013, FK Blansko - SK Vojkovice

FK Blansko

6:0

SK Vojkovice

Poločas: 3:0
Branky: Žáček 2, Kutil, Magda, Beránek, Rek

Již v 1. min. se zastřelovali Beránek a po něm Žáček, oba však mimo bránu. Vzápětí přistál oblouček Štěpánka na břevnu. V 5. min. jsme zahrávali rohový kop, po kterém dokázaly Vojkovice přejít do rychlého protiútoku, který na poslední chvíli přerušil Štěpánek. V 16. min. střílel z pravé strany Beránek, hostující brankář jeho střelu chytil. V 19. min. jsme po dalším rohovém kopu vytvořili závar před bránou Vojkovic, po několika pokusech o zakončení se dostal k míči Žáček a otevřel skóre zápasu - 1:0.

Vstřelená branka přinesla uklidnění do našich řad a předváděli jsme pohledné akce, které znamenaly soustavné nebezpečí pro obranu hostů. Ve 20. min. neviděl Beránek Žáčka ve výhodné pozici a rozhodl se pro individuální zakončení, které k úspěchu nevedlo. Za další minutu se po našem tlaku v pokutovém území dostal k dorážce Kutil a zvýšil na 2:0. Ve 23. min. našel Bartoš povedenou přihrávkou z levé strany Magdu, který navýšil náš náskok - 3:0.

Ve 28. min. jsme se již zřejmě viděli v kabině a dvakrát jsme nechali za zády obrany osamocené hráče Vojkovic. Jejich možnosti zůstaly nevyužité. Na druhé straně mohl zvýšit Žáček, jeho střela trefila tyč.

Do druhé půle jsme vstoupili pěknou akcí, když si Antoňů narazil s Rekem, zbavil se hned trojice protihráčů a našel Beránka, který zvýšil na 4:0. Ve 34. min. jsme chybovali v obraně, šance Vojkovic skončila mimo brány. Ve 36. min. byl dostatečně důrazný Beránek, který dostal míč před bránu, kde ho Žáček uklidil do sítě - 5:0.

Ve 37. min. tečoval Beránek střelu Reka do brány, stál však v ofsajdovém postavení. Při dalším útoku hledal Žáček kolmou přihrávkou osamoceného Beránka, míč však byl příliš dlouhý. Ve 45. min. jsme chybovali při rozehrávce, soupeř nás naštěstí nepotrestal. Za tři minuty po naší další minele zachraňoval situaci Bastl.

V 51. min. vyslal Rek na bránu Vojkovic střelu, která před brankářem skočila a zapadla do jeho sítě - 6:0. V závěru naše hra ztratila na kvalitě a soupeř mohl korigovat výsledek. V 52. min. střela hostů minula naši bránu. Čtyři minuty před koncem se dostal do ideální pozice osamocený hráč Vojkovic, trefil však pouze boční síť.