1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

16. kolo , 3. května 2014, FC Svratka Brno - FK Blansko

FC Svratka Brno

5:2

FK Blansko

Poločas: 1:1
Branky: Gansukh, Prudil

Přímý souboj o 2. místo v tabulce jsme nezačali dobře. Již ve 2. min. po sérii našich chyb se domácí ujali vedení - 1:0. Kluci se však rychle oklepali a začali domácí přehrávat. Ve 13. min. se po chybě domácí obrany prosadil Gansukh a vyrovnal na 1:1. Až do konce poločasu se hrál svižný fotbal, hlavně ve středu hřiště, bez výraznějších šancí na obou stranách.

V úvodu druhého poločasu pronikl do pokutového území Gansukh který našel volného Šmerdu, ale jeho střela do odkryté brány trefila jen jednoho z obránců. Nedáš - dostaneš stále platí a domácí se po nevině vypadající akci a nedůrazu celé obrany ve 40. min. opět ujali vedení - 2:1.

Od této chvíle nás domácí začali svým důrazem a pohybem jednoznačně přehrávat a v 50. min. po dalším zaváhání naší obrany zvýšili na 3:1. Naše snaha o korigování výsledku se změnila v křeč a bezmoc. V samotném závěru ještě domácí po sérii rohů a opět tichého přihlížení naší obrany zvýšili na hrozivých 5:1. V poslední minutě Prudil alespoň korigoval po spolupráci Šmerdy a Gansukha na konečných 5:2.

Zasloužené vítězství domácích, kteří byli důraznější a hlavně přesně věděli, koho z našeho týmu eliminovat. Naše záloha a útok se hlavně ve druhém poločase vůbec nedostávali do hry a obrana v čele s brankářem neměla také svůj den. Je třeba se z prohry poučit a dobře se připravit na domácí utkání s momentálním lídrem krajského přeboru Veselím nad Moravou, ktré se hraje v sobotu 10. května od 10:30 na stadionu na Údolní.