1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 26. září 2009, FK Blansko B - Vavřinec

FK Blansko B

4:0

Vavřinec

Poločas: 3:0
Branky: 23. Nečas, 26. a 38. z penalty Farník, 86. Matuška
Střely na branku: 12:3
Rohy: 8:2

Sestavy

J. Trubák – M. Hanskut, T. Janíček, P. Rajtšlegr –R. Klügel, O. Španěl, R. Farník (46. M. Rybář), J. Nečas – M.Pernica, M. Jelínek, J. Matuška Náhradníci: M. Rybář, J. Rybář, J. Mokrý, L. Klimes, M. Palatka Trenér: Roman Šindelka

není

V sobotu 26.9. se na stadiónu ASK Blansko střetli dvě domácí mužstva Blansko B a Vavřinec, který na tomto hřišti hraje již druhou sezónu svoje domácí utkání.

Celý zápas se odehrával po taktovkou blanenského celku. Již v první minutě jsme si dokázali vytvořit jasnou gólovou příležitost, ale Nečas v bezprostřední blízkosti netrefil branku. V tomto tempu jsme pokračovali dalších dvacet minut, ale ani střela Farníka, která mířila do tyče se nedostala za záda dobře chytajícího vavřineckého gólmana. Náš tlak se nám podařilo zúročit až ve 23 minutě. Nečas se krásnou střelou trefil k tyči 1:0. Tlak neustále narůstal a ve 26 minutě se trefil Farník 2:0. Utkání gradovalo a po další akci se velmi pěkně uvolnil Nečas. Byl faulován ve vápně a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Farník nedal gólmanovi šanci a zvýšil naše vedení na 3:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili bez většího nasazení a na hře to bylo hned znát, hráči byli uspokojeni s tříbrankovým vedením a už se tak jednoduše jako v prvním poločase neprosazovali. Na konci utkání se ještě trefil Matuška a potvrdil naše jednoznačné vítězství 4:0. Chtěl bych klukům poděkovat za předvedenou hru.