1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

16. kolo , 9. dubna 2011, FC Svratka Brno - FK Blansko B

FC Svratka Brno

3:3

FK Blansko B

Poločas: 0:1
Branky: 24. Matuška, 47. Antal, 53. Pernica

I když mělo domácí mužstvo od začátku územní převahu, do vedení se dostali Blanenští, když po pěkné kombinaci skóroval ve 24. min. Matuška. Poté tlak domácích mírně narostl, ale jen po šestnáctku. Blansko jim zahuštěním prostoru nedávalo prostor ke kombinaci. Domácí ohrozili hostující branku dvěma povedenými střelami z dálky, při kterých mužstvo podržel brankář Trubák. Skóre se mohlo měnit na opačné straně, Svobodův nájezd na brankáře brankou neskončil. Při další akci zase kapitán Pernica místo střely v pokutovém území řešil situaci přihrávkou.

Po přestávce domácí vyvinuli snahu skóre snížit a i když jejich tlak sílil, byli to Blanenští, kteří důsledně doráželi protihráče a rychlými kombinacemi přecházeli do protiútoků. Z toho pramenily dvě branky v podání Antala ve 47. min. a Pernici v 53. minutě. Domácí ani za tohoto stavu nesložili zbraně a zásluhou tří standardních situací dokázali skóre vyrovnat do konečné podoby 3:3.