1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 8. května 2011, TJ Tatran Starý Lískovec - FK Blansko

TJ Tatran Starý Lískovec

0:4

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: Martin ŠEVČÍK 2, Robin BUCHTA, Jakub DVOŘÁČEK

V tomto utkání měli mladší dorostenci od úvodních minut jednoznačně navrch a do šaten se po prvních 40 minutách odcházelo s pouhým jednogólovým náskokem jen proto, že svoje vyložené brankové příležitosti nedokázali proměnit postupně Trávníček, Ševčík ani Šafařík.

Takže jediným úspěšným střelcem v první půli byl Robin BUCHTA, kterému nechali domácí hráči dostatek času na hranici pokutového území a domácí brankář se po jeho technické střele pouze podíval - 0:1.

Naše převaha pokračovala i ve druhé půli, dvěma brankami se nakonec prosadil Martin ŠEVČÍK - 0:2 a 0:3, který ale mohl přidat minimálně další dva góly, ale jednou sám před brankářem neuspěl a podruhé, z penalty nařízené po faulu na něj, nastřelil pouze tyč.

V posledních dvaceti minutách přišli na hřiště všichni tři náhradníci, takže jsme utkání dohrávali s Buchtou a Machorkem na krajích zálohy a s útočnou dvojicí Bláha - Dvořáček, která také mohla přidat další góly. Radima Bláhu v samostatném nájezdu při pokusu o kličku vychytal brankář, Jakub DVOŘÁČEK nejprve ve své první šanci volil místo střely přihrávku a střela byla zblokovaná, podruhé sám před domácím brankářem dobře vystřelil k tyči, ale brankář stačil reflexivně vyrazit, tak Kuba uspěl až napotřetí, když hlavou po centru zprava poslal míč k tyči a skóre utkání uzavřel - 0:4.

Příští týden nás doma čeká tabulkový soused Starého Lískovce, Mutěnice, odkud jsme si na podzim odvezli 3 body za výhru 0:4. Hráče proto čeká další zápas v roli favorita a zisk tří bodů za domácí výhru je proto povinností.