1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

21. kolo , 14. května 2011, FK Blansko - FK Mutěnice

FK Blansko

3:1

FK Mutěnice

Poločas: 1:1
Branky: Martin ŠEVČÍK 2, Marek TRÁVNÍČEK

Pod taktovkou nového trenéra nastoupili mladší dorostenci k utkání 21. kola proti soupeři, který měl k dispozici pouhých jedenáct hráčů, z nichž pětice odehrála část nebo dokonce celý zápas staršího dorostu. Navíc se po čtvrthodině hry jeden z hostujících hráčů zranil, takže víc než hodinu jsme hráli proti deseti.

Hosté se snažili vzdorovat našemu trvalému tlaku a dokonce šli ve 26. min. do vedení z ojedinělé akce - 0:1. Nám se ještě do poločasu podařilo vyrovnat Martinem ŠEVČÍKEM ve 31. min. po vydařené individuální akci zakončené přesnou přízemní střelou k tyči - 1:1. Do konce poločasu se nám však už nepodařilo proměnit žádnou z řady dalších příležitostí.

Do druhé poloviny zápasu provedl trenér změny v rozestavení hráčů a v útoku nahradil, tentokrát nevýrazného, Jakuba Dvořáčka Michal Skoupý. V 60. min pak střídal Martina Šebelu Radim Bláha. Oslabený soupeř už žádnou branku nevstřelil a nám se podařilo skórovat dvakrát, vždy po přesném uvolnění Michalem Skoupým. V 51. min. nás nejprve poslal do vedení 2:1 přesnou střelou k tyči Marek TRÁVNÍČEK a v 67. min. zvýšil na konečných 3:1 podruhé v zápase Martin ŠEVČÍK. Řada dalších šancí zůstala i ve druhé půli neproměněná.