1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

23. kolo , 29. května 2011, 1. SC Znojmo B - FK Blansko

1. SC Znojmo B

1:2

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: Skoupý, Vintr

Ve Znojmě to byl boj. Mužstvo z konce tabulky posíleno o hráče z ligy nás potrápilo. Opět nás může mrzet řada neproměněných šancí, které by dodaly na naše kopačky více klidu.

V prvním poločase skóroval známým způsobem Libor Vintr a dostal naše mužstvo do tlaku. Škoda, že nemohli plně odehrát utkání kvůli nevolnosti Filip Blažek a Ivo Loula. O to důležité bylo, že zbytek týmu mákl!

V druhém poločase pronikl Michal Skoupý do vápna, kde byl faulován a sám proměnil penaltu a bylo rozhodnuto. Opět skvělý Michal Šmerda v bráně držel čisté konto až do závěru, kde fauloval podle sudího na žlutou kartu Ondra Blažek, která byla jeho druhá a proto byl následně vyloučen. Penaltu domácí proměnili a snížili na konečných 1:2. Sudí byl dost přísný a možná i soupeř mohl červenou obdržet.

Ondřej Blažek je vysoce inteligentní hráč a já ho za to plně omlouvám (je to vůbec první červená karta mého týmu v trenérské kariéře). Za předvedený výkon kluky chválím a věřím, že poslední zápasy sezóny odehrají se stejnou chutí.