1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 19. září 2009, FK Mutěnice - FK Blansko

FK Mutěnice

2:1

FK Blansko

Poločas: 1:1
Branka: Jarůšek z pen.

Sestavy

není

Hlaváček – Jarůšek (75. Majer), Rek (49. Hudec), Paděra, Juránek (17. Cupal) – Šplíchal - Sedláček (65. Píštělka), Zouhar (C), Vašák, Blatný – Bayer Náhradníci: Cupal, Majer, Píštělka, Hudec, Němec Trenér: Michal Polák

V sobotu jsme zavítali na stadion "Pod Búdama" do Mutěnic, kde nás přivítal velice pěkný areál se špičkovým travnatým povrchem.

V 1. minutě narazil Zouhar Vašákovi, který pěkně vystřelil, ale těsně nad branku. Ve 2. minutě se domácí dostali k zakončení, Hlaváček zkrátil úhel a střelu vytěsnil. V 5. minutě byli v šanci opět domácí, když po rohu hráč hlavičkoval nad branku. Ve 20. minutě hosté nacentrovali míč na hranici vápna, Hlaváček vyběhl, ovšem míč mu vypadl, hráč hostí si ho posunul a byl Hlaváčkem stažen. Následoval pokutový kop. Zahrávanou penaltu hosté neproměnili, když hráč vystřelil nad branku. Ovšem rozhodčí nařídil opakování pokutového kopu za to, že údajně brankář nestál na brankové čáře v momentě zahrávání. Znovu nařízený pokutový kop už proměnil - 1:0. V 37. minutě Šplíchal zatáhl u postraní čáry a nacentroval na Bayera, který se hlavou neprosadil. Míč se odrazil na velké vápno na Jarůška, který z voleje vystřelil nad branku. V 41. minutě byl ve vápně faulován Bayer, Jarůšek penaltu proměnil - 1:1.

V 57. minutě se domácí dostali do šance, když se ve vápně uvolnil domácí hráč a nachystal na zakončení spoluhráči přihrávkou pod sebe, který branku netrefil. V 61. minutě v časným vyběhnutím Hlaváček zabránil domácímu hráči ve výhodné pozici převzít míč. V 69. minutě za nesmyslný faul na půlící čáře obdržel domácí hráč červenou kartu. V 75. minutě šel Zouhar sám na gólmana, zakončil, ale brankář pěkným zákrokem chytil. V 81. minutě nabídl rozhodčí standardní situaci domácím, na centrovaný míč do vápna si naskočil útočník a hlavou minul branku. V 85. minutě opět odpískal rozhodčí faul na domácí. Na centrovaný míč Hlaváček vyběhl, ale těsně před ním ho hlavou útočník tečoval a ten bohužel doskákal do naší branky - 2:1. V závěru jsme si už, vlivem zdržování domácích, nevytvořili žádnou slibnou příležitost.