1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

13. kolo , 6. listopadu 2011, AFK Letovice - FK Blansko B

AFK Letovice

0:3

FK Blansko B

Poločas: 0:2
Branky: 5. Matuška, 8. Majer, 86. Mynařík

Poslední kolo podzimu zajížděl B tým na půdu předposledního celku do Letovic. První šance utkání se zrodila v našem pokutovém území, domácí ovšem nestihli zakončit lépe a vybojovali jen rohový kop.

První branka utkání přišla již 5. minutě. Pokorný vybídl kolmou přihrávkou Matušky, který s ní zkušeně naložil a otevřel skóre utkání – 0:1.

Po rozehrávce od obránců dostal míč do běhu Sedláček, který pronikl přes svého strážce a přesným centrem našel na hranici penalty Majera, jež z první uklidil míč k tyči – 0:2.

Tempo utkání diktovali blanenští hráči. K vidění bylo několik dobrých kombinací, kterým chybělo lepší zakončení či přesnější rozehra.

Na druhé straně se Letovice prezentovaly jednoduchým fotbalem, ale kdo utkání viděl, kombinace jim také nebyla cizí. Do výraznějšího ohrožení Švancarovy branky se nedostaly, jejich výpady, až na malé výjimky, dobře eliminovala naše obrana. Stav utkání se v první půli nezměnil, a tak se obě mužstva odebrala do kabin za stavu 0:2 pro hosty z Blanska.

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil, Blanenští ovšem ubrali na aktivitě, čehož domácí využili, jednu téměř stoprocentní šanci vychytal Švancara díky dobrému postavení, což bylo víceméně ze strany Letovic vše.

Blanenský lodivod proto sáhl k oživení hry, kdy postupně poslal na hřiště triumvirát ve složení Rek, Antal a Mynařík. Posledně jmenovaný již po půlminutě navýšil vedení svého týmu na 0:3, gólovou přihrávku mu připravil Matuška, který raději zvolil přihrávku na lépe postaveného spoluhráče.

Podzimní část je za námi, B týmu patří 2. příčka za vedoucím Sloupem, a to hlavně díky posledním osmi utkáním, ve kterých svěřenci Radka Sedláčka nezaváhali a nasbírali maximální bodoví zisk.

Do programu před zimní přestávkou je navíc zařazena předehrávka 14. kola, ve které zavítá naše mužstvo do Rudice, utkání se odehraje v sobotu 12. listopadu od 13:30 hod.