1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

5. kolo , 6. září 2009, Hodonín-Šardice B - FK Blansko

Hodonín-Šardice B

2:1

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: Trávníček

Sestavy

není

Juran - Vitoul, Luner, Vágner, Horáček O. - Apalovič, Hepp, Sedlák, Buchta - Ševčík, Trávníček Trenér: Jiří Pokoj

Do zápasu jsme vstoupili dobře. V 5. min. jsme měli vyloženou šanci, ale v koncovce jsme byli nedůrazní. V první půli jsme nastřelili ještě břevno, od kterého míč poskakoval na brankové čáře a ani nadvakrát jsme ho nedopravili do branky. Ve druhém poločase Trávníček vystřelil z 20 m a vedli jsme 1:0.

Soupeř rozehrál, nakopl míč k naší brance, obránce míč odkopl před dobíhajícím útočníkem, ale rozhodčí odpískal nedovolený zákrok, čemuž se divili i domácí hráči. Trestný kop domácí proměnili a bylo srovnáno. Rozehráli jsme, zbytečně přišli o míč a domácí vedli 2:1. K otočení výsledku jim stačili 3 minuty.

V závěrečném tlaku se nám podařilo dvakrát překopnout ze dvou metrů prázdnou branku. Sedláka, který obešel obránce a šel sám na branku zezadu fauloval dobíhající protihráč, kterého rozhodčí odměnil jen žlutou kartou.

I když výkon mužstva byl průměrný myslím si, že jsme si zasloužili minimálně remízu. Rozhodují branky, domácí vstřelili dvě a proto jsme odjeli bez bodů.