1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

26. kolo , 10. června 2012, FK Blansko - FK Pelhřimov

FK Blansko

2:3

FK Pelhřimov

Branky - Trtílek, Daněk

Poslední zápas jsme sehráli s Pelhřimovem, který byl na 3místě a ztrácel na nás jeden bod. Do zápasu jsme vstoupili špatně a ve 20 min. jsme už prohrávali 0:2. Po pěkné kombinační akci se nám podařilo snížit na 1:2. Soupeře jsme dostali pod tlak a do konce poločasu jsme vyrovnali a nastřelili tyč a břevno.

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, ale postupně jsme soupeře přehrávali, vytvořili jsme si šance a vstřelení vítězné branky bylo otázka času. Opak byl pravdou. Pelhřimov 8 min. před koncem vystřídal a poslal do hry mladšího dorostence, který byl nejmenší na hřišti a po 1 min. pobytu na hřišti naši obránci podcenili standardní situaci, neobsadili ho a tento hráč dal pohodlně gól hlavou. V závěrečném tlaku jsme měli ještě jednu šanci, kterou jsme neproměnili.

Po porážce jsme o obsadili 4 místo o dva body za Pelhřimovem a Prostějovem, který vyhrál ve Velkém Meziříčí.