1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

21. kolo , 5. května 2012, FC Velké Meziříčí - FK Blansko

FC Velké Meziříčí

0:4

FK Blansko

Poločas: 0:3
Branky: Skoupý 2, Šafařík 2

Bez Michala Zouhara, který odehrál utkání za starší dorost, jsme byli takřka kompletní. Začali jsme s jednou změnou v sestavě, když Tomáš Gracias začal na místě defenzivního záložníka. Tento tah se nám vyplatil, Tomáš zahrál vynikající zápas. Od začátku jsme měli územní převahu, kterou jsme vyjádřili brankami Skoupého v 16. min. a 29. min., třetí branku přidal ve 32. min. „znovuzrozený“ Šafařík krásnou ránou pod břevno. Velký podíl na brankách měl i uzdravený Michalík, s jehož uzdravením se naše hra velmi zvedla, a společně s defenzivním Graciasem ovládali střed hřiště. Také po výborných přihrávkách Dominika jsme znovu objevili radost s gólu. Přihrávky na první a třetí branku byly opravdu dokonalé.

Ve druhém poločasu hra trošku polevila a my jsme si v klidu hlídali výsledek. Mohli jsme si dovolit vystřídat všechny náhradníky. I tak jsme se dostávali do slibných příležitostí, ze kterých se ujala bohužel jen jedna v 70. min. střelou k tyčce pečetil Šafařík.

S návratem Michalíka jsme získali 9 bodů a na naši hru se dá opět dívat. Uvidíme, jak si povedeme se silnějšími soupeři, kteří nás ve druhé polovičce jarní části ještě čekají.