1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

22. kolo , 13. května 2012, FK Blansko - FC Viktoria Otrokovice

FK Blansko

5:1

FC Viktoria Otrokovice

Poločas: 3:1
Branky: Skoupý 2, Šafařík, Blažek st., Bláha

Začátek utkání byl vyrovnaný, z obou stran s dobrým nasazením, obě mužstva dobře kombinovala, ale přece jen jsme si vytvořili mírnou převahu díky kvalitní práci ve středu hřiště. A díky již klasickému proběhnutí Michala Skoupého mezi obránci jsme se ujali ve 23. min. vedení 1:0. Jenže jsme si neodpustili zaváhání obrany a ve 29. min. „svítilo“ na ukazateli 1:1.

V posledních utkáních je znát pohoda na naších hráčích a tak se stále tlačili do útoku především po stranách, když se k aktivnímu Šafaříkovi napravo přidal do té doby nenápadný Blažek st. na levé straně, a po stranách hřiště jsme trápili soupeře. Ve 32. min. jsme zásluhou přihrávky Keprta a náběhu Šafaříka za obránce zvýšili ve 2:1 a do poločasu zvýšil svou druhou brankou aktivní Skoupý na 3:1.

Druhý poločas jsme měli celkem pohodovou převahu, kterou již ve 44. min. vyjádřil proměněným brejkem Blažek st. Poté jsme mohli v klidu prostřídat.

První střídání jsme provedli v 50. min. za útočníka Keprta šel Semchuk, poté za zdravotně indisponovaného Blažka st. v 54. min. Bláha a nakonec i poslední náhradník David Vymazal střídal Michala Skoupého v 60. min. I po tomto prostřídání jsme byli stále lepším mužstvem, když aktivitou větral obranu Semčuk a kvalitní přihrávkou zásoboval spoluhráče Vymazal.

Do šancí se dostávali Zouhar, Semčuk i Vymazal a po krásném uvolnění Vymazalem proměníl další šanci Bláha pohotovou výměnou z pravé nohy na levou a neomylným zakončením v 70. min.

Stav 5:1 vydržel až do konce i když šance na zvýšení jsme ještě měli.

Čtvrté vítězné utkání v řadě je pozitivní pro psychiku hráčů do dalších těžkých utkání.

Trenér Petr Stupka