1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Možná už z pozice rodiče přemýšlíte, jak vyplnit program vašeho potomka během letních prázdnin. Zde je jeden z tipů pro mladé fotbalisty, jak využít volný čas.
Milí rodiče a kluci,

vzhledem k tomu, že fotbalový kemp, jehož jsem patronem, byl v předchozích třech ročnících velmi úspěšný a rok od roku si získává stále více příznivců, rozhodli jsme se i letos v této tradici pokračovat a uspořádat tak již 4. ročník Fotbalového kempu Petra Švancary. Stejně jako předcházející ročníky fotbalového kempu se i ten letošní bude konat v krásném fotbalovém prostředí v Rosicích u Brna a to v termínech 29. června – 4. července a 6. – 11. července 2014.

S ohledem na mnoho kladných ohlasů, se kterými se kemp v uplynulých letech setkal nejen u kluků, ale i u velké řady rodičů, jsme se i tentokrát rozhodli vydat stejnou cestou. Kemp bude znovu pojat nejen jako čistě fotbalové soustředění, ale částečně i jako vzdělávací kurz a dovolená. Po fotbalové stránce se o kluky budou starat kvalifikovaní trenéři, ve volném čase se jim pak budou věnovat absolventi Masarykovy univerzity, kteří se s klukama budou učit anglicky, budou pro ně vymýšlet různé volnočasové aktivity a především budou dohlížet na to, aby měli vše, co potřebují.

Kromě výše zmíněných aktivit čeká na kluky i řada akcí jako turnaj v plážovém fotbale, stolním tenise a nohejbale, trénink a debata se známými fotbalisty, brankářský trénink, vířivka, sauna, masáže či návštěva aquaparku.

Během následujících měsíců vám všem přeji pevné zdraví, hodně úspěchů osobních, pracovních, fotbalových i školních a budu se těšit, že se spolu v létě uvidíme.

Švanci



Místo konání: stadion FC Slovan Rosice
Věková kategorie: 7 – 14 let (ročník 2000 – 2007)
Termíny konání kempu: neděle 29. června - pátek 4. července 2014 (2. termín: neděle 6. července - pátek 11. července 2014)
Uzávěrka přihlášek: neděle 22. června 2014
Kapacita kempu: 60 hráčů
Cena: 5.800,- Kč
Pozn.: Jedním z trenérů, kteří budou na kempu Petra Švancary působit, bude i současný kapitán a asistent A týmu FK Blansko Radim Bubeníček.

Podrobnější informace týkající se kempu naleznete na: http://www.fk-petrsvancara.cz