1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Výkonný výbor OFS Blansko zve všechny příznivce fotbalu na slavnostní vyhlášení XI. ročníku ankety Fotbalista roku 2013. Slavnostní večer se uskuteční v pátek 24. ledna 2014 od 18:00 v zámeckém skleníku Boskovice a moderovat ho bude Oldřich Kovář.
Anketa, které se zúčastnilo 23 okresních klubů, probíhala dvoukolově. V prvním kole měly kluby nominovat po třech uchazečích v každé z kategorií. Z nich byl o prvenství v jednotlivých kategoriích udělán seznam, ze kterého měly kluby v mužské kategorii přidělit nominovaným hráčům pořadí od 1. do 11. místa.

U ostatních kategorií od 1. do 3. místa. Muži podle toho, na které místo je ten který oddíl nominoval, dostávali body od 11 do 1. U ostatních kategorií to bylo od 3 do 1 bodu.

Pořadí jedenácti nejlepších v mužské kategorii, bude vybráno z těchto hráčů:
Martin Fadrný (FC Boskovice), Petr Gromský (Rudice/FK Blansko), Marek Pernica (FK Blansko/TJ Vilémovice), Antonín Preč (FC Boskovice/FK Kunštát), Jan Sehnal (SK Olympia Ráječko), Martin Sehnal (SK Olympia Ráječko), Ondřej Španěl (FK Kunštát), Jakub Tenora (SK Olympia Ráječko), Jan Trtílek (FK Blansko), Jiří Vorlický (FC Boskovice/TJ Vilémovice), Tomáš Zouhar (TJ Rakovec Kotvrdovice/FK Blansko)

Kategorie ženy:
Romana Čtvrtníčková (TJ Rakovec Kotvrdovice), Karolína Horáková (FK Kunštát), Kateřina Zoubková (FK Kunštát/SK Olympia Ráječko)

Kategorie dorost:
Van Bawi (TJ Sokol Černá Hora), Jakub Klimeš (FC Boskovice), David Kunc (FK MKZ Rájec-Jestřebí), Michal Zouhar (FK Blansko)

Kategorie žáci:
Tomáš Feik (FK Blansko), Gansukh (FK Blansko), Lukáš Vorlický (FC Boskovice/FC Zbrojovka Brno)

Kategorie přípravky:
Štěpán Alexa (FC Boskovice), Tomáš Farník (FK Blansko), Dominik Zouhar (SK Sokol Lipovec)

Kategorie trenér:
Jiří Hajský (FK Blansko), Petr Loukota (FK Kunštát), Radek Sedláček (FK MKZ Rájec-Jestřebí)

Kategorie rozhodčí:
Miroslav Nejezchleb, Michal Strya, Milan Strya

VV OFS vybere osobnost, která bude uvedena do síně slávy OFS Blansko.

V ostatních kategoriích, mimo mužské, bude vyhlášen pouze první v pořadí. Ceny v jednotlivých kategoriích budou předávat sponzoři akce a sportovní osobnosti. Mezi vyhlašováními v jednotlivých kategoriích bude pro všechny přítomné připraven kulturní program a také tombola.

Výkonný výbor OFS Blansko zve všechny sportovní příznivce k účasti na této akci.