1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Na posledním jednání výkonného výboru našeho klubu oznámil Bohuslav Jedinák své rozhodnutí, rezignovat na své funkce člena výkonného výboru i manažera v FK Blansko.
„K tomuto kroku jsem se rozhodl z osobních důvodů. Vzhledem k mému vzrůstajícímu pracovnímu vytížení se již práci pro klub nemohu věnovat tak, jak bych si přál a dělat věci napůl mě netěší, nebaví a také postrádají smysl,“ objasnil důvody svého odchodu Bohuslav Jedinák.

Ve funkci manažera pracoval Bohuslav Jedinák od 2. ledna 2012. V prvním půlroce se A tým snažil o postup do divize, který mu unikl o dva body. V následující sezóně se však do Blanska již divize vrátila. „Z postupu jsem měl velkou radost. Byl to jeden z úkolů, s nimiž jsem do klubu přicházel. Bohužel některé se splnit nepodařilo, což se týká například umělé trávy, jejiž absence je pro klub velmi citelná. Sice nedošlo k realizaci tohoto projektu, ale připraveno a vyjednáno je vše tak, že by nic nemělo bránit po získání potřebné dotace pro FAČR z ministerstva školství umělou trávu vybudovat. Věřím, že v brzké době se i tento hendicap podaří odstranit a FK Blansko bude stabilním divizním klubem s dobrou mládeží, která tu už nyní je. Trenéři mládeže odvádějí výbornou a obětavou práci, za což jim touto cestou děkuji,“ doplnil Bohuslav Jedinák.

Na poslední valné hromadě FK Blansko byl Bohuslav Jedinák zvolen členem výkonného výboru. Z něhož však po měsící a půl odstupuje a vykonávat již nebude také funkci manažera klubu. „Ve vedení klubu zůstavají lidé, kteří mají fotbal v Blansku rádi a po lednovém doplnění výkonného výboru nemám obavu o jeho další fungování. Za dobu nabitých více jak dvou let, které jsem v Blansku strávil, jsem poznal spoustu fajn lidí, kterých si vážím a kterým touto cestou děkuji za spolupráci,“ dodal závěrem Bohuslav Jedinák.

Vedení FK Blansko děkuje touto cestou Bohuslavu Jedinákovi za odvedenou práci a přeje mu mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě.