1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
R o s i c e / B l a n s k o - Fotbalisté FK Blansko absolvovali ve dnech 28. února - 2. března soustředění v Rosicích. Během něho čekaly svěřence trenéra Hajského tři tréninkové jednotky, proložené přípravným utkáním proti Jevišovicím.
Tým měli pod dohledem hlavní trenér Jiří Hajský, trenér brankářů a masér Alexandr Malits ml. a vedoucí mužstva František Fiala.

Azylem našeho mužstva byl hotel Slovan Rosice, nacházející přímo v areálu zdejšího fotbalového klubu. Ubytování bylo ve dvou a třílůžkových pokojích. Jejich obsazení bylo následující: Jiří Hajský, Alexandr Malits ml., František Fiala - Radim Bubeníček, Karel Macháč - Jan Nečas, Martin Pokorný, Petr Čoupek - Jan Pospíšil, Jan Koudelka - Jan Horáček, Tomáš Zouhar, Petr Gromský - Robin Buchta, Jan Trtílek, David Juran - Jiří Hepp, Michal Skoupý - Ladislav Hansl, David Müller - Vojtěch Cupák, Jakub Šplíchal.

Na místo dorazila výprava z Blanska v pátek krátce po 17. hodině. Po ubytování byl na programu trénink, zaměřený kondiční a herní složku. Po jeho skončení následovala večeře a regenerace v podobě sauny. Večer trávilo mužstvo společným sledováním utkání fotbalové Gambrinus ligy Slavia Praha - Dukla Praha.

Druhý den zahájilo mužstvo v 7:30 snídaní. Od 9:30 následoval trénink, jehož úvod patřil teoretické části, zaměřené na standardní situace. Tyto herní situace pak následně mužstvo, rozdělené na dvě skupiny, pilovalo v praxi. Druhá skupina se soustředila na práci s míčem a střelbu. Od 11:30 následoval oběd. Podával se hovězí vývar s játrovými knedlíčky, jako hlavní chod pak kuře s rýží. Zdeněk Pohlreich by byl v tomto případě bez práce a pouze by musel uznale pokývat.

Po odpoledním klidu se mužstvo ve 12:45 přesunulo do Brna, do areálu ZŠ Janouškova, kde sehrálo přípravné utkání proti 6. týmu krajského přeboru Jevišovicím, v němž Blansko po dvou brankách Jana Koudelky a jedné Jana Trtílka zvítězilo 3:2. Po návratu do Rosic následovala v 18:00 večeře a od 19:00 opět sauna. Večer si mužstvo zpestřilo turnajem v šipkách. Večerka byla stanovena na 22:00.

Neděle začala opět v 7:30 snídaní. V 9:00 následovala porada v kabině a poté turnaj v malé kopané. Soustředění absolvoval kromě nemocného obránce Aleše Vágnera kompletní kádr. Po zranění měl ještě úlevy útočník Ladislav Hansl a také obránce David Müller, který má namožené hrudní svalstvo. Úlevy měl i kapitán Radim Bubeníček, o jehož zdravotním stavu vás budeme v nejbližší době informovat. „S průběhem soustředění, s ubytováním a veškerým servisem jsme byli velmi spokojeni. Chtěl bych touto cestou poděkovat jménem hráčů a realizačního týmu Karlovi Jarůškovi a sponzorovi panu Romanu Dvořáčkovi, že nám soustředění umožnili,“ doplnil vedoucí A mužstva František Fiala.

Fotogalerie

http://www.fkblansko.cz/fotogalerie...

Seznam hráčů, kteří absolvovali soustředění:

Brankáři:
David Juran
Karel Macháč

Obránci:
Petr Čoupek
Petr Gromský
David Müller
Jakub Šplíchal

Záložníci:
Radim Bubeníček
Robin Buchta
Jiří Hepp
Jan Horáček
Jan Koudelka
Jan Nečas
Martin Pokorný
Jan Pospíšil
Tomáš Zouhar

Útočníci:
Vojtěch Cupák
Ladislav Hansl
Michal Skoupý
Jan Trtílek
Generální partner FK Blansko