1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Stejně jako v drtivé většině jarních utkání byl k neudržení. Kanonýr Jan Koudelka se výraznou měrou podílel na poslední výhře Blanska v právě skončené sezóně, když jednu branku vstřelil, na dvě přihrál a u zbývající dvou celou akci rozjížděl. O své pocity se boskovický štírek podělil v pozápasovém rozhovoru.
Blansko svým příznivcům v sobotu na Údolní vystrojilo gólové hody, když do sítě Líšně nasázelo pět branek. „Šli jsme do utkání s cílem vyhrát, abychom měli hezkou závěrečnou, zpříjemnili sobě i divákům konec sezóny a třeba se posunuli na páté místo. Vše se podařilo, takže jsme maximálně spokojeni,“ líčil s úsměvem pár minut po konci utkání nejlepší jarní střelec Blanska.

Skóre utkání se začalo po změně stran divoce přelévat a diváci ani na chvíli neměli čas se nudit. „Bylo to pořád nahoru dolů. Myslím si, že to bylo super jak pro diváky, tak pro hráče. Určitě takový zápas baví všechny daleko víc,“ neskrýval pozitivní dojmy Koudelka.

Ten měl prsty ve všech brankách svého mužstva a znovu ukázal, jak moc je pro Blansko užitečný. „Dal jsem jeden gól, ale mohlo jich být víc. To až tak neřeším, větší radost mám z toho, že jsem dvě branky nachystal,“ těšilo Jana Koudelku.

Štírek z Boskovic v Blansku odehrál pouze jarní část, přesto se stal se 14 vstřelenými brankami nejlepším střelcem mužstva. „Nečekal jsem, že si bude až tak střelecky dařit, ale určitě jsem šel do Blanska s cílem je dávat, což se povedlo. Prvořadým cílem bylo se zachránit, což jsme splnili. To je to nejdůležitější,“ dodal závěrem skromně Jan Koudelka.
Generální partner FK Blansko