1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Úvodním tréninkem včera zahájil přípravu na novou sezónu 2014/15 pátý celek uplynulého ročníku divize D, fotbalisté FK Blansko. Již v neděli ho čeká první přípravné utkání s Rousínovem.
Vedením mužstva byl po odchodu trenéra Hajského pověřen dosavadní asistent Radim Bubeníček. Ten v kabině přivítal spolu s členem výkonného výboru Karlem Jarůškem a vedoucím mužstva Františkem Fialou 13 hráčů. „Na úvod proběhl výklus a poté jsme si v areálu Obchodní akademie zahráli na umělém povrchu fotbálek. Kluci jsou v dobrém rozpoložení, je na nich vidět, že už se těší na další sezónu,“ těšil přístup hráčů Radima Bubeníčka.

Kádr mužstva opustil záložník Jiří Hepp, kterému skončilo hostování z Rájce-Jestřebí a k jeho prodloužení již po vzájemné dohodě nedojde. Jiřímu přejeme, aby se mu v jeho další nejen fotbalové kariéře dařilo. Na zahajovacím tréninku chyběl také nejlepší střelec minulé sezóny Jan Koudelka, kterého bude testovat 1. SK Prostějov. Do přípravy se naopak zapojil brankář David Juran, který se posledních 14 dnů připravoval s druholigovým 1. SC Znojmo FK. „Trenéři se mnou počítali, i když bych ze začátku chytal za juniorku. Bohužel vedení nechtělo tři brankáře v kádru držet, proto jsme se dohodli, že do Znojma nepůjdu. Za tu zkušenost jsem však velice rád, určitě mě to zase posune v kariéře dál,“ doplnil Juran, o něhož se aktuálně zajímá MSK Břeclav a kde se mladý brankář v nejbližších dnech zapojí do přípravy. Od 1. července naskočil do přípravy s ligovým dorostem Zbrojovky Brno pod vedením Reného Wagnera nejmladší hráč loňského kádru Michal Skoupý, který již odehrál 70 minut v přípravném zápase proti Senici, bohužel si zlomil malíček a čeká ho několik týdnů klid.

K týmu se připojil vycházející dorostenec Michal Zouhar z Šošůvky, který již v minulých dvou sezónách odehrál za A tým tři utkání, v nichž vstřelil tři branky. Další vycházející dorostenec Milan Brichta doléčuje zranění a do přípravy se zapojí po neděli. Do Blanska se vrátil brankář Filip Němec, který na jaře hostoval v Bořitově. Tým doplnil také Tomáš Jarůšek, který na jaře laboroval se zraněním a zasáhl jen do zlomku utkání za B tým.

Již tuto neděli 13. července se fotbalisté FK Blansko představí na hřišti TJ Kroužek, kde od 16:00 sehrají první přípravné utkání s Framozem Rousínov.

Seznam hráčů, kteří se zúčastnili úvodního tréninku: David Juran, Filip Němec - Petr Čoupek, Jakub Šplíchal, Petr Gromský, Aleš Vágner, Robin Buchta, Jan Nečas, Jan Horáček, Tomáš Zouhar, Michal Zouhar, Tomáš Jarůšek, Jan Trtílek
Omluveni: Karel Macháč, Milan Brichta, David Müller, Martin Pokorný, Jan Pospíšil, Ladislav Hansl

Přípravné zápasy A týmu - léto 2014

http://www.fkblansko.cz/zapas.asp?sezona=2013prip

Rozlosování divize D - podzim 2014

http://www.fkblansko.cz/zapas.asp?sezona=2014