1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Plnými doušky polykají tréninkové dávky fotbalisté A týmu FK Blansko. Svěřenci trenéra Kuglera ve středu mučili své svaly v posilovně městských lázní, následně využili k regeneraci krytý bazén. K týmu se připojila dvojice Marků - Trávníček a Pernica.
Přípravu v městských lázních Michal Kugler s povděkem kvituje. „Jsem moc rád za tuto možnost. Je to pro kluky změna v té dřině, kterou teď při venkovních trénincích absolvují. V posilovně bylo i pár děvčat, takže o motivaci nouze nebyla.
V bazénu jsme pak únavu z posilování vyplavali. Všichni kluci poctivě makali. V posilovně válel Tomáš Jarůšek, který by se určitě v kulturistice neztratil. Na plavecké závody bychom zase klidně mohli poslat Karla Švancaru,“ ocenil dovednosti svých svěřenců trenér Kugler.

Blanenští absolvovali tréninkovou jednotku i ve čtrtek. „Na programu byl spíše volnější trénink částečně s míčem. Hřiště u Orla bylo pokryto sněhem, takže to bylo trošku složitější, než jsme předpokládali, ale poradili jsme si s tím. Nakousli jsme něco i z taktiky, poté následoval výběh,“ okomentoval jeho průbeh blanenský lodivod.

S Blanskem se od úterý začal připravovat ofenzivní záložník Marek Trávníček (1994), který je kmenovým hráčem Černé Hory a v klubu již působil v mládežnických kategoriích. V předloňské sezóně zaznamenal v dorostenecké divizi D coby nejlepší střelec Blanska 12 branek. „Marek své kvality má. Věřím, že pokud s námi bude absolvovat všechny tréninkové jednotky, jeho výkonnost rapidně poroste. Je vytáhlé postavy, takový typ hráče by se nám určitě hodil. Trénovat s námi začal i Marek Pernica, kterému bych chtěl také dát šanci,“ říká Michal Kugler.

V jeho mužstvu se již objevily také první zdravotní trable. „Bohužel Michal Zouhar má problémy s nohou a čeká ho vyšetření v Brně. Nevolnosti trápí Jana Trtílka, který ještě pořádně nezačal trénovat,“ zakončil trenér A mužstva.




Kompletní fotogalerie