1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - Finálový turnaj 9. ročníku Regions´Cupu se uskuteční na přelomu června a července v Irsku. Hostitele amatérského EURA určila UEFA. Mezi osmičku finalistů se probojoval také Jihomoravský výběr!
Turnaj odstartuje 26. června, finále je na programu 4. července. Dějištěm by měl být Dublin, hlavní město Irska, a jeho nejbližší okolí.

Los se uskuteční v Dublinu 30. března, den po duelu kvalifikace o EURO 2016 ve Francii mezi Irskem a Polskem. Jihomoravský krajský fotbalový svaz budou na slavnostním ceremoniálu zastupovat předseda Pavel Blaha a sekretář Josef Dvořáček.

Spolu s Jihomoravským krajem se finále zúčastní dalších 7 regionů - z Německa, Turecka, Chorvatska, Bosny a Hercegoviny, Polska, Severního Irska a pořádajícího Irska. Reprezentace budou rozděleny do dvou skupin po čtyřech, jejich vítězové postoupí do finále, druzí berou bronz.

Program finále Regions´Cupu

24. června: Příjezd výprav do Irska
26. června: 1. zápas ve skupině
28. června: 2. zápas ve skupině
1. července: 3. zápas ve skupině
4. července: Finále