1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
D r n o v i c e / B l a n s k o - V pátek 7. srpna od 18:00 hodin se v Drnovicích utkají ve vzpomínkovém utkání mužstva, jejichž zápasy v 90. letech minulého století měly náboj derby s velkým D.
V Drnovicích se v pátek 7. srpna zavzpomíná na derby zápasy mezi Drnovicemi a Brnem, které v 90. letech minulého století měly nádherné návštěvy, výbornou atmosféru a parádní výkony hráčů na hřišti. Můžete se těšit na celou plejádu tehdejších borců, kteří nastupovali v modrém drnovickém dresu nebo červeném brněnském.

FC PETRA Drnovice "90th", přislíbené účasti hráčů: Robert Kafka, Jaro Timko, Jožka Majoroš, Richard Jukl, Jožka Weber, Petr Veselý, Pavel Harazim, Jan Palinek, Zdeněk Grygera, Bronislav Červenka, Miroslav Holeňák, Petr Hruška, Michal Šlachta, Tomáš Bernády, Martin Rozhon, Vladimír Kinder, František Ondrůšek, Martin Müller, Libor Zelníček, Erich Brabec, Pavel Pergl, René Formánek, Michal Nehoda, Jarda Schindler, Marcel Švejdík, Luis Fabio Gomes, Roman Hendrych, Valdemar Horváth, Roman Gibala, Miroslav Lecián, Fotis Maniatis, Vlastimil Chytrý. Když to jen trochu půjde, tak přijede i Jaroslav Šilhavý!

FC BOBY Brno "90th" povede v zápase proti Drnovicím trio trenérů ve složení Petr "John" Uličný, Karel Jarůšek a Pepa Hron.
Hráči Brna, kteří přislíbili účast: Luboš Přibyl, Radim Vlasák - Pavel Kobylka, Petr Křivánek, Petr Maléř, Jan Maroši, Jan Palinek, Martin Zbončák, Daniel Břežný - Lambert Šmíd, Zdeněk Valnoha, Richard Dostálek, Marek Zúbek, Vladimír Chaloupka - Marcel Cupák, Milan Pacanda, Pavel Holomek a Patrik Holomek

Rozhodčím zápasu bude legendární Pavlín "Paša" Jirků! Asistenty budou Karel Vidlák a Miloslav Brtníček.

Předzápas derby FC PETRA DRNOVICE "90th" - FC BOBY BRNO "90th" obstarají přípravky FK Drnovice a FC Zbrojovka Brno. Výkop předzápasu přípravek bude v 16:45 hodin.

Místa předprodeje vstupenek:
Vyškov: Tipsport BAR Dukla a SportBAR Dobrovského
Drnovice: Restaurace SPORT a Trafika
Slavkov: Tipsport BAR, Koláčkovo nám.
Rousínov: Hospůdka Na stadecu
Blansko: KORUNA BAR
Brno, Líšeň: Restaurace Na Hřišti

Přijďte se podívat do Drnovic na vynikající fotbalisty z let minulých, kteří toho s míčem umí stále hodně.